Už len tri týždne zostávajú do vystúpenia ďalšej popovej hviezdy veľkého formátu v Bratislave. Obľúbený Robbie Williams priletí súkromným lietadlom a sprevádzať ho bude mnohopočetný štáb. Spevák si sám vybral aj skupinu, ktorá mu bude robiť predskokana. Večer v Slovnaft aréne spríjemní švédske sesterské trio Baskery.

U nás nie veľmi známa skupina Baskery žne úspechy po celom svete a každý, kto ju videl a počul naživo, tvrdí, že niečo také úžasné sa len tak nevidí. Greta, Stella and Sunniva Bondessonové hrajú na basgitaru, bendžo a akustickú gitaru. Na vystúpeniach ich zvykne sprevádzať aj otec. Sympatické muzikantky už spolupracovali s hviezdami ako Madonna, Britney Spears či Kelly Clarkson. Baskery nielen zahrajú publikum, ale neskôr s Robbiem aj spoločne vystúpia.


Medzi požiadavkami sú kvety aj futbalový trávnik

Okrem kapely pozostávajúcej z troch talentovaných sestier má Robbie Williams aj niekoľko ďalších špeciálnych požiadaviek, ktoré organizátori koncertu postupne plnia. Samozrejmosťou je ubytovanie v najluxusnejšom apartmáne prestížneho bratislavského hotela. Hoci Robbie má imidž drsného potetovaného chlapa, predsa má jednu slabosť. V minulosti sa živil ako predavač kvetov a kvetinárkou bola aj jeho mama. A preto sa chce v Bratislave obklopiť čerstvými kvetmi. V apartmáne nesmú chýbať čerstvé ruže a na terase si vyžiadal umelé jazierko s lotosovými kvetmi.

K dispozícii chce mať aj súkromné fitness centrum a v blízkosti hotela plochu s umelým trávnikom, kde by si mohol zahrať futbal. Zatiaľ nie je jasné, či Robbieho bude sprevádzať na jeho jarnom turné aj manželka Ayda s dcérou Theodorou a mladším Charltonom, ktorý má len päť mesiacov.  Agentúra Vivien, ktorá speváka hostí, je však pripravená splniť jeho želania do bodky. Robbie je podľa nej prívetivý a bezprostredný muž bez extrémnych, resp. nesplniteľných nárokov.

Fanúšikom speváka, ktorým sa podarilo stihnúť bleskový predpredaj, zostáva už len prísť 18. apríla do bratislavskej Slovnaft arény, kde Robbie odpáli svoju fantastickú šou. Jarné turné Let Me Entertain You odštartoval v Madride obrovským úspechom. Na cestách bude spevák do 2. mája, kedy vystúpi v Tel Avive. Tohtoročné turné je symbolickou oslavou 20. výročia spevákovej sólovej kariéry.

Setlist z prvého koncertu turné Let Me Entertain You v Madride:

1. Rock DJ
2. We Will Rock You / I Love Rock´n´roll
3. Monsoon
4. Tripping
5. Royals
6. Bodies
7. The Road to Mandalay
8. Minnie the Moocher
9. Swing Supreme
10. Ignition
11. Shout 
12. Better Man 
13. Radio
14. No Regrets
15. Come Undone / Still Haven´t Found What I´m Looking For
16. Candy
17. Feel
18. Millenium
19. Kids 

Prídavky:

20. Bohemian Rhapsody
21. Angels

Informácie pre Hudba.sk poskytla Lucia Šuková z agentúry Vivien.

Foto: Greg Williams

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams