V posledný februárový deň ponúkol Kali fanúšikom spoluprácu so Separom a Matejom Strakom, ktorej videoklip za necelý mesiac zaznamenal už takmer 1,8 milióna prehratí. Skladba s názvom Zlý Príklad predznamenala príchod očakávaného albumu, ktorý čoraz populárnejší raper predstaví v apríli a máji aj na koncertoch.

Po raketovom štarte singla, v ktorom Bratislavčan so svojimi hosťami poukazuje na to, že všetci sú len ľudia a nikto sa občas nevyhne pochybeniu, prišiel v polovici marca album Zlý Príklad. Aj ten má mimoriadny úspech, keďže už za dva dni predaja získal platinový status. Kali sa tak v súčasnosti teší z obrovskej podpory svojich fanúšikov a spolu s nimi to oslávi na turné po celom Slovensku.


Peter Bič Project, Lady Mel aj Majster N

Na šnúre s názvom Zlý Príklad Tour 2016 plánuje premiérov predstaviť skladby z čerstvej novinky, pričom termíny koncertov vybral sú v piatky a soboty, aby sa fanúšikovia mohli naplno zabaviť. Postarajú sa o to aj Kaliho hostia - ako predskokan sa predvedie mladý raper Dawe White, sexi pohybmi publikum opantá Lady Mel s jej Love Dance Agency a nebude chýbať ani kapela Peter Bič Project, ktorej práve Kali hosťoval na poslednom turné. Moderátorskej úlohy sa zhostí zabávač Majster N známy z vysielania pre deti v 90-tych rokoch.

"Pre mňa osobne bude Zlý Príklad Tour najzaujímavejšie turné, aké som kedy zažil, pretože budeme mať po prvýkrát sprievodný program a každá z celkovo desiatich zastávok po slovenských mestách bude špecifická niečím iným. V niektorých mestách zatancuje Lady Mel, v ďalších sa pripoja Peter Bič Project, ktorí so mnou odohrajú určitú časť koncertu. V Prievidzi sa bude točiť diel Hip Hop Reality s Osťom a celé turné odmoderuje Majster N, ktorý s nami nemohol ísť turné k albumu Nikto, takže som rád, že to teraz vyšlo. Počas celého turné sa úlohy predskokana zhostí Dawe White, ktorého by som chcel týmto spôsobom predstaviť a do budúcna s ním spolupracovať. Myslím, že je sa na čo tešiť. V týchto dňoch už pripravujeme a skúšame šou, tiež točíme posledný klip albumu Zlý Príklad," prezradil Kali svoje pocity z pripravovaného turné.


Pre verných fanúšikov pripravil Kali zaujímavú súťaž. Na facebookových stránkach jednotlivých koncertov Zlý Príklad Tour sa fanúšikovia môžu zapojiť do žrebovania o prežitie koncertu v zákulisí. Uvidia teda ako to na koncertoch chodí z pohľadu účinkujúcich a tiež s Kalim strávia omnoho viac času.

Termíny koncertov Zlý Príklad Tour 2016:

15. 4. - Humenné, Arena Night Club
16. 4. - Košice, Ibiza Club
22. 4. - Trenčín, Piano Club
23. 4. - Nitra, Luna
29. 4. - Liptovský Mikuláš, Reduta
30. 4. - Malacky, Club 54
6. 5. - Budatínska Lehota, Disco Club Bosorka
7. 5. - Hlohovec, One Club
13. 5. - Prievidza, Jantár Club
14. 5. - Bratislava, Ateliér Babylon

Vypočujte si celý album Zlý Príklad na Deezeri:


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Janka Marczellová za vydavateľstvo Kali Records.

Foto: Michal Petrík