Kanadský spevák Justin Bieber si dáva pauzu od hudby. Oznámil to na službe Instagram, kde vysvetlil, že sa chce venovať svojmu zdraviu a rodine. Len pred pár dňami pritom priznal, že bojuje s depresiami a prosil fanúšikov o modlitby.

"Rád by som doplnil posledné informácie, dúfam, že to, čím si prechádzam, bude medzi vami rezonovať. Veľmi trpím, som trochu mimo a cítim sa naozaj divne," napísal na svojom Instagrame v polovici marca Justin Bieber, pričom narážal na svoj boj s depresiami, ktoré ho trápia už mesiace.

"Vždy sa dokážem vzchopit, takže naozaj nemám obavy, len som vás chcel požiadať, aby ste sa za mňa pomodlili. Boh je milosrdný a vaše modlitby mi naozaj pomáhajú. Ďakujem, toto je najťažšie obdobie, akému som kedy čelil," odkázal Bieber. 

Hudobná pauza

Teraz však šokoval fanúšikov ešte viac, keď ohlásil svoju hudobnú pauzu, ktorá prichádza po jedenástich rokoch jeho mimoriadne aktívnej kariéry, keď vydal štyri štúdiové albumy a absolvoval stovky koncertov. Informáciu oznámil na službe Instagram, kde vysvetlil, že sa chce venovať svojmu zdraviu a rodine.


"V súčasnosti sa veľmi sústreďujem na nápravu niektorých hlboko zakorenených problémov, ktoré mám, tak ako má väčšina z nás, aby som sa nezrútil, mohol udržať svoje manželstvo a byť otcom, ktorým chcem byť. Hudba je pre mňa veľmi dôležitá, ale nič nie je dôležitejšie, ako moja rodina a zdravie," napísal v príspevku 25-ročný interpret, ktorý je ženatý s modelkou Hailey Baldwin.

Justin Bieber oznámil svoju hudobnú prestávku v reakcii na otázky fanúšikov o jeho novej tvorbe. "Hoci sa hudbe chvíľu venovať nebude, neplánuje s ňou skončiť úplne," uviedol s tým, že plánuje sa vrátiť s novým "úžasným" albumom, a to čo najskôr. Svoju poslednú štúdiovku Purpose vydal ešte v roku 2015, nahrávka pritom získala nomináciu na Grammy ako Album roka. 


Zdroj: SITA (consequenceofsound.net)+Hudba.sk
Foto: facebook.com/JustinBieber

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber