Raper 50 Cent minulý týždeň ukázal, že pod jeho gangsterským imidžom sa skrýva duša filantropa, keď finančne pomohol dievčatku, ktoré zastrelil neznámy páchateľ v New Yorku. Vďaka Avril Lavigne sme sa zase dozvedeli, aký je v súkromí jej snúbenec, rocker Chad Kroeger zo skupiny Nickelback.

Americký raper 50 Cent zaplatil pohreb istej štrnásťročnej D’ajy Robinson, ktorú v sobotu, 18. mája zastrelil neznámy páchateľ, keď sa autobusom vracala domov z narodeninovej oslavy. K vražde došlo v newyorskej štvrti Queens, odkiaľ pochádza aj 50 Cent. Polícia predpokladá, že Robinson nebola terčom strelca. Ten vystrelil na autobus celkovo deväť projektilov. Dievča okamžite previezli do nemocnice, kde sa ju však lekárom nepodarilo zachrániť. Pohreb sa konal v piatok a zúčastnilo sa na ňom približne 2500 ľudí.

Kanadská speváčka Avril Lavigne považuje svojho snúbenca Chada Kroegera, lídra skupiny Nickelback, za nesmierne romantického a charizmatického. Ako povedala v rozhovore pre magazín Nylon, je ešte aj milý a príjemný. "Pre mňa je to o hlbšom spojení medzi dvoma ľuďmi. Buďte romantickí!" vyhlásila. Nedávno sa tiež vyjadrila, že sa už nevie dočkať ich svadby. "Verte či nie, predtým, ako sme spolu začali chodiť, som povedala: 'Chcem vzťah s niekým, kto je o desať rokov starší ako ja'. A on je presne o desať rokov starší a je to skvelé. Je zrelý a veľa zažil, v rámci turné videl svet, rovnako ako ja. Máme veľa spoločného," vysvetlila v relácii Access Hollywood Live. Podľa jej slov si ho veľmi obľúbilo aj jej okolie. "Všetci ho majú radi. Je veľmi charizmatický, dobre vychádza z ľuďmi, vôbec nie je hanblivý," uviedla.

Zdroj: SITA (Hiphopdx.com, Femalefirst.co.uk)
Foto: Facebook.com/50cent

Súvisiaci interpreti: 50 Cent, Avril Lavigne