Nový koronavírus zasiahol aj skupinu Massriot. Partia rockerov sa ale vracia na pódiá s novým playlistom na, doteraz u nich nevídanom, letnom turné názvom Bude to fajn tour. Kapela navštívi päť miest na východnom Slovensku, ale okrem toho zavíta aj do Revúcej. Navštívi dva nové kluby, kde ešte v rámci svojich koncertných šnúr nehrala.

"Po korone ešte z ďaleka nie je, ale opatrenia sa už uvoľnili. Vnímame, že je situácia ťažká, ale aj pri tej opatrnosti chceme vniesť kus nádeje, a preto sme turné pomenovali Bude to fajn tour. Začíname symbolicky presne tam, kde sme prestali. Prvý koncert bude v Starej Ľubovni, skončíme už tradične doma, v Rožňave. Nesmierne sa tešíme na náš návrat na pódiá, na ľudí a tú nezameniteľnú atmosféru, treba to ale brať zodpovedne a tak sa aj správať," informoval spevák a skladateľ skupiny, Robo Šimko.

V setliste sa objaví viac ako 15 nových skladieb od coververzií hitov hudobných legiend ako Metallica alebo Oasis, cez moderné piesne od Lewisa Capaldiho, či Christiny Perri až po ochutnávku z pripravovaného albumu Bude To fajn, ktorý by mal vyjsť už túto jeseň.

Termíny Bude to fajn tour:

4. 7. Stará Ľubovňa, Kolkáreň
11. 7. Poprad, Mamut - narodeniny klubu
17. 7. Humenné, Avenue
18. 7. Revúca, Mamut - narodeniny klubu
24. 7. Košice, ROCKovňa
25. 7. Rožňava, 100p

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol za skupinu Massriot Robo Šimko.

Foto: Facebook.com/massriotband