Jej členovia sa teraz chcú koncentrovať na iné projekty, nevylučujú však špeciálne vystúpenia pre fanúšikov. Oznámili to na sociálnej sieti Facebook, pričom hlavným dôvodom by mala byť "predvídateľná budúcnosť".

Britské elektronické zoskupenie Does It Offend You, Yeah? oznámilo prestávku. "Po päť rokov trvajúcom koncertovaní, hraní s našimi obľúbenými kapelami a návštevami úžasných krajín sme sa rozhodli koncentrovať na iné projekty," napísali v stanovisku. James Rushent a Dan Coop pracujú na EP nahrávke čisto elektronického projektu, o novinkách ďalších členov - Roba Bloomfielda, Matty Derham a Chloe Duveaux - bude skupina čoskoro informovať. Kapela zároveň pripustila, že ak im to povinnosti dovolia, fanúšikovia sa v budúcnosti môžu dočkať nejakého špeciálneho vystúpenia.

Does It Offend You, Yeah? nahrali dva štúdiové albumy - debut You Have No Idea What You're Getting Yourself Into (2008) a jeho nasledovníka Don't Say We Didn't Warn You (2011). Počas pôsobenia na scéne predskakovali takým interpretom ako The Prodigy, Nine Inch Nails, Bloc Party alebo Linkin Park. Zahrali si na festivaloch ako Coachella, Lollapalooza, South by Southwest, Glastonbury, Reading, Pukkelpop, Hurricane, Southside, Oxegen, Melt! alebo Exit. V júli 2010 sa naživo predstavili na 14. ročníku festivalu Pohoda v Trenčíne. 

Zdroj: SITA
Foto: Doesitoffendyou.com

Súvisiaci interpreti: Does It Offend You, Yeah?