Kulturák na Vajnorskej po rokoch hudobne ožíva. Deje sa tak aj vďaka značke Go2stage, ktorá pripravuje od februára tohto roka v spolupráci so Strediskom kultúry Vajnorská sériu koncertov. Už dnes sa o divokú tancovačku postará Hudba z Marsu, ktorá sa na pódiá vrátila začiatkom tohto roka po štyroch rokoch pauzy.

Pri príležitosti celoročnej oslavy svojho 20. výročia zahrá kultové hity, ale aj novinky. "V januári sme v natrieskanom KC Dunaj prisľúbili nášmu publiku skorý návrat. Tento sľub splníme v kulturáku na Vajnorskej. Tešíme sa na jeho kultové retro soc-pop priestory," povedal spevák a frontman kapely Hudba z Marsu Michal "Štofo" Štofej.

"Zahráme aj špeciality, ktoré sa nám naposledy nezmestili do playlistu ako 90. roky, Platňa skončila alebo Som tuleň. Novinku Partyzánska dávame už suverénne ako starý hit. A skalných fanúšikov potešíme aj úplne horúcou novinkou o policajtoch Cops Can't Dance, ktorú práve skúšame a vo štvrtok ju prvýkrát zahráme verejne. Diskopartyzáni, pripravte sa na horúcu noc!" odkazuje Štofo.


Ako predkapela sa predstaví bratislavská trojica Buy Her Sugar, ktorá v zložení Anna Óváry, Martin Polák a Tibor Feledi kombinuje elektronickú hudbu s popom i folkom. Prvý singel s názvom Waiting upútal pozornosť Rádia_FM, kde sa päť týždňov držal na vrchole slovensko-českého rebríčka Osmička.

Nováčikovia slovenskej scény zaujali aj české rozhlasové stanice Radio Wave a Radio 1. V októbri 2015 sa kapela Buy Her Sugar predstavila na Waves Festivale a začiatkom tohto roka sa objavila v longliste ankety Radio_Head Awards v kategórii Objav roka.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Go2stage Regina Annušová.

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu