Jennifer Lopez sa rozhodla opäť všetkým dokázať, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Čoskoro 49-ročná speváčka v novom singli spojila svoje sily s raperkou Cardi B a DJ Khaledom. Skladba Dinero s vtipným podtónom oslavuje dôležitosť peňazí a ligot hollywoodskeho života.

Jennifer Lopez v posledných mesiacoch vydáva jeden videoklip za druhým a v dobre rozbehnutom tempe pokračuje aj naďalej. Ani nie mesiac od zverejnenia klipu k španielsky spievanej skladbe El Anillo zverejnila dvojjazyčnú novinku Dinero. Tá sa k nej dostala ešte minulý rok, poslal jej ju skladateľ Cory Rooney, s ktorým J.Lo už niekoľkokrát spolupracovala.

Neskôr k nahrávke prizvali aj DJa Khaleda a americkú raperku Cardi B, ktorá za krátky čas svojho pôsobenia na hudobnej scéne rozdelila svet na dva tábory. Ľudia ju totiž buď milujú, alebo, podobne ako ja, nechápu, čím dokázala vzbudiť takú pozornosť. Lopez sa vyjadrila, že v 25-ročnej Cardi B videla dievčatá z Bronxu, odkiaľ aj ona sama pochádza, a preto jej prišlo správne spojiť sa práve s ňou.

"Dve zlé suky, ktoré prišli z Bronxu. Cardi z pólu a Jenny z bloku," odznie v piesni z úst Cardi B. V každom prípade spolupráca s raperkou nie je pre Jennifer Lopez ničím nezvyčajným - v minulosti svoje sily spojila aj s Iggy Azaleou.

videoklip Dinero Zdroj: Youtube

Farby sú jediné, čo vo videu nenájdete

Produkciu skladby zastrešil spomínaný DJ Khaled a Tommy Brown, ktorý sa preslávil najmä vďaka spolupráci s Arianou Grande na skladbách ako My Everything, True Love, Be Alright alebo Let Me Love You. Dinero v sebe kombinuje prvky reggaetonu, bachaty a hip-hopu, preto môžeme predpokladať, že pôjde o veľký letný hit na oboch častiach amerického kontinentu.

V čiernobielom videoklipe ponúka kráska s portorickou krvou presne to, na čo sú jej fanúšikovia zvyknutí: nahé mužské telá, drahé autá, interiér luxusného príbytku a množstvo odvážnych outfitov, ktoré viac odhaľujú, než zahaľujú. Pomyselnou čerešničkou na torte sú vo videu šperky od Tiffany & Co. za viac, ako štyri milióny amerických dolárov.

Absurdnosť a márnivosť bláznivého vizuálu podtrhne scéna, kedy sa Jennifer prechádza so pštrosom na vodítku, či jednorožec pri kúpeli v záverečných sekundách klipu. Jeho réžiu speváčka zverila do rúk Josepha Kahna, jedného z najlepších režisérov na hudobnej scéne v súčasnosti. V minulosti spolupracoval s Lady Gaga, Mariah Carey či Kylie Minogue a stojí aj za sériou úspešných videoklipov pre Taylor Swift z jej albumu 1989.


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Jennifer Lopez