Dominika Mirgová má za sebou pracovné leto. Napriek programu nabitému koncertami sa jej v týchto dňoch podarilo dokončiť dlho pripravovaný album #Nová. Jej nové CD sa na pulty predajní dostane už koncom septembra. Speváčka dnes predstavila obal, na ktorom okrem vyškereného úsmevu zaujme aj korunka na hlave.

"Máme hotovo. Album #Nová je v lisovni a takto bude vyzerať," napísala Dominika Mirgová na svojom oficiálnom profile. Svoju druhú štúdiovku nahrávala pod producentským dohľadom Mira Jaroša, ktorý je zároveň autorom jej skladieb. Na nové CD speváčky museli fanúšikovia čakať celých päť rokov od vydania prvotiny, no podľa nej čakanie stálo za to. "Dala som do neho veľa zo seba, stojím si za ním na sto percent. Presne takýto som ho chcela," hovorí o albume.

Okrem hitu Nová a skladieb Kto je on s Robertom Burianom, či L.A.S.K.A. s Rakbym, album prekvapí aj ďalšími zaujímavými spoluprácami. Na nahrávke sa produkčne podieľali napríklad G-Bod z formácie 4D, chalani z Mafia Corner, DJ Sukowach, ale aj dvorný producent rapera Kaliho Peter Pann a mnohí ďalší. Dominika však sľubuje aj prekvapenie v podobe duetu. "Je tam jeden krásny duet, ktorý možno ľudí prekvapí. Veľmi sa z neho teším," doplnila.

Album #Nová má podľa jej slov dve polohy, ktoré sa však prelínajú v tej istej téme. "Ústredná téma albumu je láska. Nová je o tej zlomenej, L.A.S.K.A. o znovu nájdenej a v princípe všetky skladby riešia ten najkrajší cit zo všetkých z rôznych uhlov pohľadu. Album je veselý, tanečný, divoký, drzý, romantický aj emotívny. V každej jednej pesničke môže niekto nájsť kus seba, v tom je jeho sila," myslí si speváčka, ktorá už v prvý septembrový týždeň predstaví nový singel, na ktorý stihla nakrútiť aj videoklip.

Pripomeňte si videoklip k titulnej skladbe nového albumu, ktorá sa minulý rok stala najväčším hitom Mirgovej kariéry. Práve vďaka nej si získala silnú základňu verných fanúšikov, ktorým prehovorila do duše.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér speváčky Michal Šefčík.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová