Mladá slovenská skupina Unisex sa pred vydaním druhého albumu pripomína vydareným energickým singlom, ku ktorému tento týždeň zverejnila aj videoklip. Natočila ho starej cementárni v Banskej Bystrici a počas strihania klipu údajne narazila aj na paranormálny jav...

Skupina Unisex je na scéne od roku 2008. Prvé dva roky existencie pôsobila pod názvom seXy papučky a v roku 2011 vydala debutový album, ktorý nesie rovnaký názov. V súčasnosti si ho môžete stiahnuť zdarma na oficiálnej stránke Unisexband.sk.

Kapela teraz už pripravuje nový materiál na svoj druhý album, ktorý predznamenáva nový singel Gravitácia. Videoklip ku skladbe skupina natočila v spolupráci so študentkou Akadémie umení, Monikou Vaškorovou. S výsledkom je spojená aj malá záhada.

"Pri pozeraní materiálu si kapela všimla, že sa im na jednom zábere podarilo zachytiť ducha v podobe akejsi pary vychádzajúcej z jedného z otvorov na strope nepoužívanej budovy. Pozorné oko môže tento záber aj vidieť vo finálnej verzii klipu, približne v prvej minúte a dvadsiatejdruhej sekunde," informuje v tlačovej správe PR manažér kapely Robo Gregor.

Vidíte tam niečo také? My nie, každopádne klip je sympatický a skladba má potenciál stať sa hitom u poslucháčov Rádia_FM.

Unisex - Gravitácia 

Informácie pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor za kapelu Unisex.

Foto: Unisexband.sk

Súvisiaci interpreti: Unisex