"Moje kroky povedú do Francúzska a do Belgicka. Nebudem sama, čaká tam na mňa skutočne významný umelec," prezradila o pripravovanom výjazde po Európe speváčka. Spomínanou hviezdou je francúzsky DJ Bertrand Van Kleef, ktorý je na scéne už viac ako 10 rokov. Spoločne s ním sa Patrícia Vitteková predstaví v belgických kluboch Noxx, Carré a Spirito Martini.

Ešte pred samotnými koncertmi má dvojica na pláne naspievať duet. "Je to pre mňa niečo ako splnenie sna. Možnosť spolupracovať s DJ-om Bertrandových kvalít sa nenaskytne každý deň. Bruselský Spirito Martini je v trojici najlepších klubov na svete. Spomínam si, že keď som bola v Carré ako obyčajný návštevník, povedala som si, že tam raz budem spievať," priznala Patrícia Vitteková.

Bertrand Van Kleef je vo svete známy najmä vďaka svojim vystúpeniam na londýnskom Fashion Weeku. Okrem toho je tradičnou súčasťou párty pre značky Chanel, Louis Vuitton a Dior, hral na filmovom festivale v Cannes a jeho soundtracky sa púšťajú na večierkoch Fashion TV.

Patrícia Vitteková - Je dirai non non

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka Patrície Vittekovej.