Piesne Simy Magušinovej sú autentické a osobné, no v prípade novinky Liptovské srdce to platí ešte viac. Prvýkrát ju zaspievala manželovi po tom, ako si vyslúžili sviatosť manželstva. Neverejnú premiéru má tak za sebou a teraz predstavuje videoklip, ktorý sa nakrúcal v okolí Dolného Liptova a Sima sa v ňom predstavila v tradičnom liptovskom kroji.

Skladbu Liptovské srdce, ktorá zatiaľ nevyšla na žiadnom nosiči, zložila Sima Magušinová ako prekvapenie pre svojho manžela. Pesnička má chytľavú melódiu a úprimný text, ktorý rozveselí aj chytí za srdce.

"
Rozhodla som sa ju nahrať a hrávať aj na koncertoch, aby nielen môj manžel ale aj ľudia vedeli, ako ho mám rada. V klipe mám oblečený vzácny liptovský kroj, ktorý mi požičala kamarátka a použili sme aj pár mojich súkromných záberov z mobilu. Zábery kvetov, ktoré vije moja kamarátka Pivonka, sú symbolom malých krásnych neobyčajných vecí, ktoré v živote zažívame a ktorým dávame zmysel práve láskou, hovorí speváčka a skladateľka.


Mix aj mastering mal pod palcom Vlado "Randy" Gnepa a klip je už tradične z producentskej dielne Moovi. O pozitívnu náladu skladby sa pričlenila aj Simina kapela v zložení Martin Zajko (gitara), Michal Šelep (kontrabas), Daniel Špiner (klavír) a Igor "Ajdži" Sabo (bicie a perkusie). Pieseň Liptovské srdce je oddnes dostupná aj na všetkých digitálnych hudobných platformách.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Zuzana Valentová. Správu sme upravili.

Foto: Šimon Kľačko

Súvisiaci interpreti: Sima Magušinová