Dva roky od svojho comebackového albumu Red Flag ohlasujú All Saint vydanie novej štúdiovky s názvom Testament. Na nahrávke štvorica speváčok spolupracovala s producentom producentom Williamom Orbitom, s ktorým nahrali aj populárne single Black Coffee a Pure Shores. Album by mal vyjsť 13. júla.

All Saints zverejnia ešte tento týždeň aj úvodný singel nahrávky Love Lasts Forever, ktorý bude mať vo štvrtok premiéru v BBC Radio 2. "Tento album je pocitovo presne tam, kde by sme mali byť a kde by sme chceli byť práve teraz tvorivo," prezradila o nahrávke vo vyhlásení členka All Saints Shaznay Lewis.

"Pracovali sme veľmi tvrdo, aby sme si boli isté, že každý zvuk na tomto albume je celkom správny, spolu s našou pravou rukou K-Geem. Dievčatá dbali na to, aby sme tento album udržali v smere, ktorý cítime, že je správny pre celú kapelu," dodala speváčka. Producent K-Gee sa výrazne podpísal aj pod vznik prvého albumu All Saints s eponymným názvom a istý čas bol považovaný za piateho neoficiálneho člena kapely. 


All Saints sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku  1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000), Studio 1 (2006) a Red Flag (2016).

Medzi ich úspešné single patria okrem spomínaných napríklad aj Never Ever či Bootie Call. V skupine pôsobia speváčky Natalie Appleton, Nicole Appleton, Shaznay Lewis a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.


Zdroj: SITA (officialcharts.com) + Hudba.sk
Foto: Facebook.com/AllSaintsOfficial

Súvisiaci interpreti: All Saints