Festival Rock for People, ktorého program sľubuje veľké množstvo skvelých koncertov, posilňuje svoj line-up o nové meno. Už budúci týždeň, od 2. do 5. júla v Hradci Králové, popri Queens Of The Stone Age, Thirty Seconds To Mars a Foals, vystúpi aj talentovaná speváčka Chlöe Howl.

Chlöe Howl je na prvý pohľad nenápadná osemnásťročná Britka. Avšak hneď ako si pustíte jej videoklipy, jej prenikavý pohľad a elektro/synth pop vás dostanú. Speváčku, ktorá len nedávno vydala EP Rumour, čaká zrejme veľká kariéra. Skladby Rumour a No String či I Wish I Could Tell You sú na dobrej ceste stať sa hitmi a získať si fanúšikov už po celom svete.

Zmluvu podpísala s renomovaným vydavateľstvom Columbia Records, ktoré vydáva a pracuje so svetovými hviezdami Depeche Mode, Adele, Beyoncé, Daft Punk, David Bowie a mnohými ďalšími. "Baví ma rozprávať kamarátom, že som v labeli, kde je nejaký Bob Dylan a Bruce Springsteen, ale žiadne veľké mená," komentuje s humorom spoluprácu s Columbia records Chlöe Howl a jedným dychom, vážne a s rešpektom hovorí o skvelých spolupracovníkoch, ktorí ju do ničoho netlačia, iba jej pomáhajú nájsť tú správnu polohu a aranžmány pesničiek.


Mladá a talentovaná speváčka sa dočkala už na začiatku svojej kariéry ocenenia nielen zo strany vydavateľa, ale i kritiky. Denník Guardian ju označuje za interpretku, osobnostne výrazne vyčnievajúcu nad priemer popovej produkcie, a to nielen v danej vekovej kategórii. Na festivale Rock for People sa je teda na čo tešiť.  

Rock for People počas blížiaceho sa 19. ročníka ponúkne kombináciu preverených mien a nových talentov objavených európskymi showcasovými prehliadkami. Už teraz festival, ktorý sa bude konať v Hradci Králové od 2. do 5. júla, ponúka skvelé kapely ako sú Thirty Seconds To Mars (USA), Queens of the Stone Age (USA), Karel Gott, Parov Stelar Band (AT), Foals (UK), Billy Talent (CAN), Gogol Bordello (USA), Klaxons (UK), Modestep (UK), Papa Roach (USA) či A Day To Remember (USA).


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová.