Slashov nový album Apocalyptic Love sa posunul do interaktívneho veku, je dostupný ako multimediálna aplikácia pre všetkých užívateľov iPhone, iPad a iPod od firmy Apple. Názov aplikácie pre fanúšikov je SLASH360 a slávny gitarista ju pripravil v spolupráci s MATIvision.

Unikátna aplikácia vezme užívateľa priamo do štúdia so Slashom, Mylesom Kennedym, Toddom Kernsom a Brentom Fitzom, ktorí album nahrávali pod názvom Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. "V dobe, v ktorej žijeme, môžeme ľuďom ukázať všetky rôznorodé aspekty toho, ako sa hudba tvorí a prezentuje. Tieto možnosti, robia hudobný svet ešte zaujímavejším, a to je aj náš cieľ," vysvetľuje pre médiá Slash.

"Nahrávali sme tento album naživo, tak, ako sme hrali. Táto aplikácia zachytáva všetku energiu kapely v tom najlepšom slova zmysle a MATIvision dovoľuje fanúšikom prežívať hudbu tak, akoby boli s nami v jednej miestnosti," dodal.

Slash - You're A Lie (MATIvision preview)

MATIvision
je vôbec prvá hudobná aplikácia s 360-stupňovou interaktívnou multi-kamerou. Aplikácia SLASH360 vďaka nej umožňuje sledovať každý jeden moment z nahrávania albumu Apocalyptic Love prostredníctvom šiestich 360-stupňových interaktívnych kamier. SLASH360 je prvá aplikácia svojho druhu, doteraz žiadna iná technická vymoženosť neumožnila fanúšikom taký zážitok zo sledovania kapely a počúvania hudobnej novinky naraz.

Slash, vlastným menom Saul Hudson, sa stal známym vďaka účinkovaniu v skupine Guns N' Roses, v ktorej hral do októbra 1996. Po odchode pôsobil v skupinách Slash's Snakepit a Velvet Revolver. Na sólovej dráhe vydal dva albumy, Slash v marci 2010 a Apocalyptic Love v máji 2012. V júli tohto roku dostal svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Prvým singlom z albumu Apocalyptic Love je skladba You're a Lie.

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators - You're a Lie

TASR informovala Katarína Habánová zo spoločnosti Forza Music.

Zdroj: TASR
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Slash