Americká speváčka a skladateľka Ashley Nicolette Frangipane, známejšia pod svojím umeleckým menom Halsey, má na svojom konte niekoľko globálne úspešných hitov. Na hudobnú scénu vstúpila singlom Ghost, ktorým dala jasne najavo, že pôjde o temnú tvorbu s prvkami provokácie. o temnú tvorbu s prvkami provokácie.

V piatok 27. augusta predstavila svoj štvrtý štúdiový album s názvom If I Can’t Have Love, I Want Power. Na albume spolupracovala s Trentom Reznorom z Nine Inch Nails a Atticusom Rossom – dvojicou, ktorá v minulosti získala nielen Zlatý Glóbus a Grammy, ale dokonca aj Oscara.

Spoločne s novým albumom speváčka vydáva aj sebavedomý singel I Am Not A Woman, I’m A God. Ten, spolu s provokatívnym obalom albumu, symbolizuje náladu aktuálnej štúdiovky, ktorý speváčka odhalila v Metropolitnom múzeu umení v New Yorku. Štvrtý štúdiový album je kombináciou vzrušenia a hrôzy z toho, že dostanete to, čo chcete. Poukazuje na krehkú hranicu medzi sebazáchranou a sebazničením.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Karolína Zboniaková z vydavateľstva Universal Music. Text správy sme doplnili a upravili.