Skupina Para predstaví v nedeľu 2. septembra svoj nový singel Žena. Premiéru bude mať po 13:00 v relácii D2_FM v Rádiu_FM. Následne sa bude dať skladba zadarmo stiahnuť z webstránky radiofm.sk a to až do 20. septembra.

"Milujeme naše ženy a pesničky o láske sme mali vždy radi, pretože sú... o láske. Niežeby sme neboli fantastickí frajeri a manželia, ale keby sme náhodou niekedy naše ženy v budúcnosti nahnevali, naozaj len náhodou, pesničku už máme nahratú," uviedli členovia populárnej skupiny.

Singel Žena sa bude nachádzať na novom štúdiovom albume Menšina, ktorý skupina vydá už čoskoro. Krst novinky sa uskutoční 28. septembra v bratislavskom MMC.

V lete sa Para predstavila len na niekoľkých podujatiach, napríklad v júli na Žákovic Open, v auguste na Grape festivale, košickom Music City alebo na Cigánskom Bašaveli na Červenom Kameni. Dnes večer ju čaká koncert na Záleskej divadelnej púti. Na jeseň vystúpi na Pohoda Indoor Camping festivale, ktorý sa bude konať 26. a 27. októbra v Trenčíne.

Agentúru SITA informovala PR manažérka kapely Bibiána Grebeňová Šedivá.

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Para