Mladá, krásna a vyzývavá speváčka Inna, ktorej prenikavý hlas vzbudzuje u nejedného chlapa zmyselné predstavy (ehm, toto tvrdenie sme z oficiálnej tlačovej správy jednoducho nemohli vynechať), sa 23. novembra predstaví na exkluzívnom klubovom koncerte v Majestic Music Clube.

Rumunská speváčka Elena Alexandra Apostolean, ktorú všetci poznajú pod menom Inna, príde do bratislavského klubu MMC po tom, čo očarila Paríž, Los Angeles, či Mexico City. Od raketového štartu svojej kariéry so singlom Hot v roku 2008 je totiž speváčka neustále na cestách. Okrem koncertovania ju zamestnáva fotenie pre slávne časopisy a magazíny či nakrúcanie videoklipov k úspešným singlom.

Inna pôvodne vystupovala so skladbami v rodnej rumunčine. Po dohode s producentmi ich pretextovala do angličtiny a okamžite sa dostavil úspech v ďalších európskych krajinách a neskôr aj na celom svete. Okrem spomínaného hitu Hot, ktorý bodoval vo väčšine európskych krajín a v UK charte sa dostal na 6. miesto, atakovala popredné miesta hitparád aj druhým singlom Love. Aj ďalšie jej pesničky sa rozleteli do celého sveta. Napríklad vo Francúzsku mala v prvej desiatke až päť singlov. Jedným z jej najväčších hitov je skladba Sun is Up, ktorá má na Youtube už vyše 47 miliónov pozretí.
 
Inna - Sun Is Up

V júni 2011 sa vydala na prvé veľké európske turné, veľký úspech zažila napríklad aj na prestížnom Summerfestivale v Belgicku. Aj vďaka temperamentu, ktorý zdedila vo svojej rumunskej náture, sú jej koncerty veľmi živelné, plné energie a nespútaného divokého  tanca. Medzi jej hudobné vzory patria Davida Guetta, Kelly Rowland, Kylie Minogue či Beyoncé. Speváčka sa v súčasnosti pripravuje na rozbehnutie kariéry v USA, kde by jej sexi imidž a chytľavé piesne mohli mať úspech. Svetoví producenti ju už teraz prirovnávajú k Shakire či Rihanne, ktoré svojím temperamentom očarili americké publikum.

A na záver ešte jedna PR perla: "Príďte si zaspievať hity, ktoré tak dobre poznáte z rádií, a nepremárnite jedinečnú šancu vidieť Innu a jej stúpajúcu hviezdu. Inna ukáže svoje ladné krivky a najmä lahodný hlas už čoskoro aj Bratislave." Oh yeah!

Inna - J'Adore

Zdroj: Music Press Production
Foto: Innaofficial.com

Súvisiaci interpreti: Inna