Ešte pred necelým týždňom sme si síce užívali takmer letné počasie s teplotami nad 25 stupňov, no kalendár nepustí. Vianoce sa neúprosne blížia a s nimi aj predvianočná nákupná horúčka, resp. snaha predajcov vyžmýkať z honby ľudí za darčekmi čo najviac.

Práve fenomén predvianočného stresu a konzumu, ktorý vďaka všadeprítomným reklamám štartuje každoročne už na začiatku jesene, sa stal inšpiráciou najnovšieho počinu trojice milých hudobných zabávačov, ktorých Slovensko spoznalo minulé leto vďaka virálnemu hitu Je nám teplo!

S Hudbou Vesmírnou si vtedy získali tisícky fanúšikov (dnes ich majú na Facebooku už viac než 21-tisíc) a aj ďalšími videami a skladbami ukázali, že vedia pobaviť na akúkoľvek tému. Neboja sa totiž priamočiaro a s humorom opísať to, čo väčšinu ľudí v živote otravuje, a šikovne to obrátiť na srandu (napr. Hoovering Song o upratovaní).

S Hudbou Vesmírnou - Predvianočný Predpríbeh Zdroj: Youtube

Klinec po hlavičke trafili Daniel "Sorizzo" KisMarek KolenoDominika Morávková aj tentokrát. Novinku s veľavravným názvom Predvianočný Predpríbeh nám producent a hlavný autor hudby Sorizzo poslal s krátkym popisom: "Ešte sme sa nestihli ochladiť z leta a už na nás číhajú Vianoce! Vnímame to a sme ready!!! Toto je naša recesia na Vianočný konzum a pretlak."

"Čoskoro sú Vianoce a treba cvičiť koledy, kapor sa nám rehoce, no bohvie dokedy," takto začína ďalšia z ich hudobne odľahčených a napriek speváckym či textovým nedokonalostiam neodolateľne chytľavých piesní, ktorá má šancu stať sa v najbližších dňoch na Slovensku veľkým virálnym hitom. S Hudbou Vesmírnou ju spolu s videom na svojich stránkach zverejnili dnes ráno a už má viac než 6000 pozretí (v čase zverejnenia článku).

"
Kupuj, všade sú akcie a všetky zimné kolekcie dnes kúpiš za polovicu - bundu, šál aj rukavicu," reagujú mladí umelci na začínajúcu nákupnú horúčku, odporúčajú však zachovať si chladnú hlavu: "Ako každé Vianoce, minulé, či budúce, prídu zas v ten istý deň, nestresujme na jeseň." Správne, načo sa stresovať už na jeseň, keď si to všetko môžete (zase raz) nechať na poslednú chvíľu :)

Text skladby Predvianočný Predpríbeh


Prečítajte si tiež: S Hudbou Vesmírnou nemá ďalší letný hit, no zdieľa tú najkrajšiu správu 

Text: Hudba.sk, pm
Foto: S Hudbou Vesmírnou

Súvisiaci interpreti: S Hudbou Vesmírnou