Finalista prvej Česko Slovenskej SuperStar Denis Lacho sa na jar po niekoľkých rokoch strávených mimo žiary reflektorov pripomenul vyzretým singlom v angličtine s názvom Now I See. Že to nebola len osamotená lastovička v snahe rozbehnúť svoju kariéru naplno, teraz dokazuje nemenej zaujímavým duetom s českou kolegyňou Monikou Bagárovou.

Novinka má rozprávkový názov Princess of the Magic Land a mladý spevák ju zložil v spolupráci s jazzovým klaviristom Ernestom Vizvárym. Podľa vlastných slov na nej pracoval priebežno počas vysokoškolského štúdia viac než rok.

"Pieseň sme poňali pop-funkovo, keďže podľa môjho názoru je na Slovensku stále celkom veľký hudobná diera v tomto štýle. Na hosťovanie som si pozval českú speváčku Moniku Bagárovú. Okrem toho, že sme dlhoroční kamaráti, sa nám jej hlas najviac hodil do celej koncepcie piesne," vysvetlil voľbu aranžmánu aj hostky Denis Lacho.

Skladbu nahrával s kapelou v zložení Adam Hudec (basgitara), Adam Grožák (gitara), Richard Danel (klávesy), Matej Krekáč (bicie), a Ernest Vizváry (klávesy) vo vyhľadávanom štúdiu LVGNC Mareka Rakovického. O finálny mastering a postprodukciu sa postaral Milan Bodnár.

Videoklip, v ktorom dvojica prejde od elegancie a luxusu k užívaniu si v zábavnom parku, natočil Michal Nemtuda so svojím A-teamom. "Okrem Bratislavy sa nakrúcalo aj vo Viedni a ďalších miestach v Rakúsku," prezradil Denis pre Hudba.sk.


Prečítajte si tiež: Denis Lacho sa sedem rokov po SuperStar pripomína vyzretým singlom

Text: Hudba.sk, pm (zdroj: Denis Lacho)
Foto: Petr Joura

Súvisiaci interpreti: Monika Bagárová