Už tento piatok odštartuje v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) turné formácie AMO k jej novému EP Analog Architekt. Séria koncertov bude mať celkovo sedem zastávok, pričom Opak, Moe a ich štvorčlenná kapela ju zakončia 1. mája vo Zvolene. O hudobné novinky sa postarali napríklad Snoop Dogg, Vic Mensa či A$AP Rocky.

Na otváracom koncerte turné AMO pokrstí spomínané nové EP Analog Architekt, pričom hosťami večera budú Vec & Škrupo a Strapo & DJ Spinhandz. Tí zahrajú ešte pred samotnými hlavnými účinkujúcimi, ktorí sa predstavia v zostave Opak, Moe, Gábor Tokár (bicie), Martin Štefánik (klávesy), Jozef Madola (basgitara) a Marián Jaslovský (flauta, saxofón, EVI). Po Bratislave bude turné smerovať do Prievidze, Trnavy, Prešova, Čadce, Nového Mesta nad Váhom a Zvolena. Viac informácií nájdete TU.

Termíny koncertov AMO Sony Xperia Tour 2015:

17. 4. - Bratislava, MMC (krst EP Analog Architekt + hostia)
18. 4. - Prievidza, Element
23. 4. - Trnava, Artklub
24. 4. - Prešov, Wave klub
25. 4. - Čadca, Zion Club
30. 4. - Nové Mesto nad Váhom, Klub Za Rampami
1. 5. - Zvolen, DK ŽSR

Vstupenky:  Predpredaj.sk



Hudobné novinky

Miky Mora plánuje na jeseň vydať novú sólovku, ktorej názov zatiaľ neprezradil. Vypustil však von nový videosingel názvom Huba, o produkciu ktorého sa postaral Abe z H16. Zdá sa teda, že vojnová sekera medzi Morom a touto formáciou je definitívne zakopaná.

Miky Mora - Huba

Ako je už dlhšie známe, mladý ADiss pripravuje album Červená karta. Z neho najnovšie predstavil tretí singel, ktorým sa stala skladba Daj mi chvíľu. Tú aj sám produkoval spoločne s Tretinom, pričom k novinke už stihol nakrútiť aj klip.

ADiss - Daj mi chvíľu

Ešte pred tým, než sa tradične presunieme do zámoria, tu máme aj jednu novinku od našich západných susedov. Konkrétne ide o Oriona z legendárnych PSH, ktorý už o týždeň vydá album remixov skladieb z jeho vlaňajšej sólovky Noční videní. Nahrávka bude okrem prerábok obsahovať aj novú skladbu Zlý kluk. Ori však ako prvú ukážku predstavil remix tracku Není koho dissit s hosťujúcim Refewom, o ktorý sa postaral DJ Wich.

Orion feat. Refew - Není koho dissit (DJ Wich Remix)

V zámorí začneme Snoop Doggom, ktorý tento týždeň predstavil nový singel So Many Pros, pričom hneď na ďalší deň k nemu vypustil aj klip. Rovnako ako v prvom singli Peaches N Cream aj v novinke na refréne hosťuje Charlie Wilson. Obe skladby sa budú nachádzať na Snoopovom novom albume Bush, ktorý kompletne produkoval Pharrell a na trh sa dostane 12. mája.

Snoop Dogg feat. Charlie Wilson - So Many Pros

Mladík Vic Mensa zažíva zatiaľ najlepší rok svojej krátkej kariéry, keď sa v poslednom čase viackrát objavil na pódiu spolu s Kanyem Westom. Následne na viacerých koncertoch zahral nový singel U Mad, ktorý teraz predstavil aj v štúdiovej verzii, pričom Kanye sa v ňom predstavil ako hosť.

Vic Mensa feat. Kanye West - U Mad

A$AP Rocky v súčasnosti pripravuje nový album At.Long.Last.A$AP, na ktorom sa možno bude nachádzať aj skladba M's. O tej jej autor zatiaľ prezradil iba to, že v žiadnom prípade nejde o singel.

A$AP Rocky - M's

Yelawolf predstavil jednoznačne najočakávanejší track z jeho novej štúdiovky Love Story. Ide o skladbu Best Friend s hosťujúcim Eminemom, ktorý je zároveň jediným hosťom albumu. Ten vyjde už 21. apríla.

Yelawolf feat. Eminem - Best Friend

Wale má čerstvo vonku novinku The Album About Nothing, s ktorou debutoval na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200. Z nahrávky sme sa teraz dočkali druhého videoklipu, a to konkrétne ku skladbe The Girls On Drugs.

Wale - The Girls On Drugs

Lupe Fiasco predstavil ďalšie video k albumu Tetsuo & Youth. Tentoraz sa vizuálu dočkala skladba Adoration Of The Magi, v ktorej hosťuje Crystal Torres.

Lupe Fiasco feat. Crystal Torres - Adoration Of The Magi

Nové video má aj Murs, ktorý finišuje s novým albumom Have A Nice Life. Ten vyjde o mesiac a jednou zo skladieb, ktoré sme zatiaľ mali možnosť počuť, bola aj No More Control. A práve k nej teraz Murs pripravil aj klip.

Murs feat. MNDR - No More Control

dEnAuN, známy tiež ako Mr. Porter, si na začiatok mája pripravil nové EP Stuff In My Backpack, na ktorom nájdete aj track Told Ya’ll. Doňho si prizval rapperku Rapsody a dídžeja Scram Jonesa, pričom táto podarená spolupráca má už aj video.

dEnAuN feat. Rapsody & Scram Jones - Told Ya’ll

Termanology pripomína svoju vlaňajšiu štúdiovku s vtipným názvom Shut Up And Rap ďalším klipom, a to konkrétne k tracku Streetwise. Doňho prispel skrečmi Statik Selektah.

Termanology feat. Statik Selektah - Streetwise

Nováčik Raz Simone očividne ašpiruje na titul najproduktívnejšieho rappera. Rodák zo Seattlu už totiž tento rok stihol vydať mixtape Cognitive Dissonance Part 2 a tiež dve EP nahrávky Macklemore Privilege & Chief On Keef Violence a Baby Jesus. A práve k titulnému tracku z poslednej menovanej najnovšie nakrútil aj video. A aby toho nebolo málo, krátko na to predstavil aj úplne novú skladbu That Nigga.

Raz Simone - Baby Jesus

Raz Simone - That Nigga

Autor: Miguel Mitchél
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: AMO, Snoop Dogg