Slovenská formácia 4D v zložení Čistychov, DNA, Mišo Biely a G-Bod zverejnila svoj prvý oficiálny remix. V novej verzii piesne Zelený dym, ktorá bola vôbec prvou zverejnenou skladbou 4D, hosťuje štvorica českých interpretov, pričom okrem troch raperov sa na nej podieľa aj spevák Dan Bárta.

4D zverejnili Zelený dym spolu s videoklipom na Silvestra v roku 2012. Skladba, v ktorej chalani vyjadrili svoj názor na laických kritikov marihuany a na príliš tvrdé tresty pre jej užívateľov na Slovensku, znamenala okamžitý úspech na Youtube a bola odrazovým mostíkom pre ďalšie single aj debutový album Kryštal.

V Česku je milovníkov "zeleného dymu" ešte viac ako u nás, navyše aj zákony sú voči nim omnoho zhovievavejšie, a tak je remix úspešnej skladby s prizvaním českých hudobníkov logickým krokom. Vypočujte si, ako ju vylepšili Hugo Toxxx (Supercroo), Orion (PSH), veľký objav posledných rokov na českej hip-hopovej scéne Ektor a na Slovensku veľmi populárny spevák Dan Bárta.


4D sa už o pár dní po prvýkrát predstaví aj fanúšikom v Prahe. V klube Lávka 26. októbra vystúpia aj špeciálni hostia – Názov stavby a DJ Jacob Bizzare.

Text: Hudba.sk
Foto: PR