Rapová vojna na Slovensku sa v posledných týždňoch stala skutočným fenoménom. Keby išlo o celosvetovú záležitosť á la sexuálne dospievanie Miley Cyrus, internet by bol už dávno plný vtipných obrázkov, gif animácií a video parodií zosmiešňujúcich jednotlivých aktérov. Mashup, ktorý sa dnes objavil na Youtube, to však všetko vynahrádza.

Keď Rytmus zverejnil svoju odpoveď na Rakbyho skladbu Čau Paťo, vyzval producentov, aby Školu rapu remixovali. Očakával tak ešte väčšie šírenie skladby, ako keby bola zverejnená iba v pôvodnej verzii. Na svojej Facebook stránke sa už stihol pochváliť remixmi, ktoré spravili DJ Wich a Mad Skill.

Najnovší prírastok medzi alternatívnymi verziami drsného diss tracku ho však veľmi nepoteší. Niekto totiž akapelu zo Školy rapu zrýchlil a spojil s inštrumentálkou známeho hitu Quit Playing Games (With My Heart) od chlapčenskej skupiny Backstreet Boys. Separ a Momo možno už aj začínajú ľutovať, že sa na túto Rytmusovu hru dali nahovoriť...

Prečítajte si: Rytmus hrá marketingovú hru, tvrdí Moloch Vlavo


Aktualizácia (23.9.): King of pop nemá zmysel pre humor, už raz nechal video z Youtube mazať. Takže ak Vám video nepôjde, nečudujte sa a počúvajte mashup TU.

Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Backstreet Boys, Rytmus