Americká speváčka Miley Cyrus v rámci pripravovaného Bangerz Tour, ktoré odštartuje vo februári koncertmi v USA, zavíta aj do Európy. Jednou zo zastávok kontroverznej hviezdy, ktorá je pravdepodobne najdiskutovanejšou celebritou súčasnosti, je aj Rakúsko.

Na budúcoročnom svetovom turné speváčka predstaví svoj najnovší album Bangerz (recenzia). Vo viedenskej Stadthalle vystúpi 10. júna, okrem toho čakajú 21-ročnú interpretku na Starom kontinente aj koncerty v Amsterdame, Londýne, Dubline, francúzskych mestách Montpellier a Lyon, a predstaví sa tiež v Miláne, Kolíne nad Rýnom, Frankfurte či Zürichu. Lístky na viedenský koncert sú už v predaji.

V júni sa vo Viedni predstavia aj ďalšie hviezdy, ktoré tento rok potešili milióny fanúšikov svojimi novými albumami - Justin Timberlake, Nine Inch Nails a Pearl Jam. V ďalších mesiacoch zahrajú u našich západných susedov aj Robbie Williams, Metallica či Avicii. Viac info

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a spomínaný Bangerz (2013).

Prečítajte si: Výstredná Miley Cyrus má novým albumom čo povedať

Zdroj: SITA
Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus