Po ohlásení európskeho turné zaznamenala austrálska speváčka najväčší záujem o vstupenky na svoju šou za posledných päť rokov. Informovala o tom spoločnosť Seatwave, ktorá zastrešuje predaj lístkov vo Veľkej Británii a vo väčšine európskych krajín. Veľký záujem je aj o jej prvý koncert na Slovensku.

"Kylie Minogue zabáva fanúšikov už roky a zdá sa, že odmieta spomaliť," povedala hovorkyňa ticketingovej spoločnosti Seatwave. Ako informovala, za prvý deň predpredaja sa v Európe predalo v priemere o 70% vstupeniek viac ako pri predchádzajúcich troch speváčkiných turné.

Koncertná šnúra k novému albumu Kiss Me Once tak bude zrejme najúspešnejšia od megaturné k albumu X, počas ktorého speváčka v rokoch 2008 a 2009 odohrala 80 koncertov. Svoj vtedajší fenomenálny comeback po prekonaní rakoviny môže prekonať tento rok, keďže jej nový album vydáva a propaguje jedna z najúspešnejších značiek hudobného biznisu Roc Nation. Vo Veľkej Británii, kde patrí dlhodobo k najúspešnejším popovým hviezdam, jej navyše k zvýšenému záujmu pomáha aj účinkovanie v porote aktuálneho vydania súťaže The Voice (Hlas).

Súčasťou jej turné je prvýkrát aj Bratislava, kde sa Kylie predstaví 19. októbra vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu (Slovnaft aréna). Lístky sa začali predávať v stredu o 9:00 a podľa informácií od usporiadateľskej agentúry XL Promotion sa za prvé dve hodiny predalo vyše 1000 vstupeniek. Do večera ich bol už takmer na dvojnásobok, tak je už teraz jasné, že koncert bude vypredaný, otázka znie kedy. Ak si nechcete jedno z najočakávanejších turné tohto roka nechať ujsť, s kúpou lístkov radšej príliš neotáľajte.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


TIP: Miley, chceš byť sexi? Uč sa od Kylie!

Zdroj: Digitalspy.co.uk, Seatwave, XL Promotion
Foto: Roc Nation

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue