Po správe, že do Orechovej Potône sa v lete chystajú mená ako David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox či Vengaboys, prichádza ďalšia neuveriteľná novinka. V Prešove na Dobrom festivale sa totiž v slovenskej premiére predstaví hudobný projekt Stevena Seagala!

Podľa informácií, ktoré sa objavili na hercovej oficiálnej facebookovej stránke, sa Steven Seagal predstaví 21. júna na prešovskom amfiteátri, kde sa po roku opäť uskutoční Dobrý festival. O vystúpení už informovali aj organizátori podujatia. Známy hrdina akčných filmov vystúpi so svojou bluesovou kapelou. Hollywoodska hviezda počas svojho pobytu na Slovensku navštívi aj tréningové centrum Dojo Red Dragon v Strážskom, kde povedie workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu, Petrom Tomkom.

Steven Seagal je známy napríklad z filmov Nico - Viac než zákon (1988), Ťažko ho zabiť (1990), Muž so znakom smrti (1990), Prepadnutie v Pacifiku (1992), Aljaška v plameňoch (1994), Prepadnutie 2: Temné územie (1995), Boeing 747 v ohrození (1996), Patriot (1998), Smrteľný zásah (2001), Zem krvavého slnka (2005) alebo Machete (2010). Hudbe sa spočiatku venoval len ako koníčku, no v roku 2005 vydal svoj debutový album Songs from the Crystal Cave, ktorý sa stretol s pozitívnymi ohlasmi zo strany verejnosti. Rok na to vydal nahrávku Mojo Priest, ktorá je zatiaľ jeho poslednou.

Na Dobrom festivale tento rok zahrajú aj slovenské skupiny Korben Dallas a Hex. Ďalšie mená budú zverejnené postupne.

TIP: David Hasselhoff prinesie do Orechovej Potône hviezdy 80. a 90. rokov!


Zdroj: Facebook.com/sseagalofficial, Dobrý festival, Pis.sk
Foto: Facebook.com/sseagalofficial