Tak čo? Čaká dieťa, alebo nečaká?

Tak čo? Čaká dieťa, alebo nečaká? Avril Lavigne tvrdí, že nie! Jej partner, rockový hudobník, tiež tvrdí že nie! Prečo ale teda nakupovali v obchode s detskými vecami a utratili tam dobrých päťsto dolárov?
Ťažko povedať. Odpoveď sa pravdepodobne dozvieme o pár mesiacov, avšak na ten čas už speváčka plánuje veľké turné, s ktorým mieri i k našim susedom a prípadné tehotenstvo by jej poriadne zmarilo plány. Opakujem, uvidíme.

Avril Lavigne je však v prvom rade rebelantka, ktorá svoju kariéru rozbehla v strede križovatky, s gitarou na krku, pričom zastavila premávku, aby odspievala pesničku pre svoj videoklip. To však bolo veľmi dávno. Dnes má vlastnú módnu i kozmetickú značku, na konte niekoľko úspešných albumov a ďalší z množstva videoklipov, ktorý je však na rozdiel od tých predošlých pesničiek, neuveriteľne nežný, príjemný a pomalý.

Avril Lavigne sa predstavuje v zamilovanom, naivnom songu, v ktorom opisuje svoje pocity z lásky a zamilovanosti, sediac za klavírom a spievajúc svoj príbeh. Ten sa zároveň rozohráva i v mierne gýčovom, no v celkovom ponímaní veľmi príjemnom videoklipe.
Jeho príbeh je v podstate veľmi jednoduchý. Speváčka jeho prostredníctvom divákovi predostiera svoj harašment lásky, pripomína si nádherné chvíle strávené so svojou láskou niekde na kolotočoch, prechádzkach, ale trebárs i v posteli.

Zo samotného klipu divák nevycíti, či sa to všetko skončilo dobre, alebo naopak, avšak pozerať sa na to. Videoklip k pesničke Innocence síce nie je ničím prevratný, ale na druhej strane nikoho neuráža, nenudí a dá sa na neho dívať bez ujmy na zdravý. Samozrejme, to bolo podané s trochou sarkazmu v hlase.
Pesničku, ako novinku týždňa predstavilo svojim poslucháčom na Slovensku najskôr Rádio Expres, dnes vám videoklip k nej prinášame my.

http://www.youtube.com/watch?v=TDRT-bYRvMI




Zdroj: TS MusicServer