Tak blízko k fanúšikom ako sa len dá! Rihanna v novinke ukázala, že aj netradične krátka skladba s nulovým hitovým/singlovým potenciálom, v ktorej vlastne vôbec nespieva, môže dostať pôsobivý vizuál.

Ide o skladbu Goodnight Gotham - jednu z bonusových piesní jej aktuálneho albumu Anti (2016). Klip má dĺžku iba minútu a šesť sekúnd (čiže je ešte o 23 sekúnd kratší ako albumová verzia) a Rihanna ho nakrúcala na parížskom námestí Trocadéro.

Dvadsaťosemročná speváčka vo videu v podivnom bielom skafandri a rukaviciach beží v ústrety davu fanúšikov, ktorí ju následne obklopia, zdvihnú do vzduchu a začnú sa s ňou fotiť. "Našli vzácneho Pokémona!!!!!" napísal nejaký vtipálek pod videom na Youtube. Samotná hviezda nakrúcanie označila za "najšialenejšiu vec, akú kedy spravila".

Prečítajte si: České médiá v rozpakoch: najlepší Rihannin koncert alebo skromná šou bez hitov?


Ak sa vám pieseň zdá nejaká príliš povedomá, máte správne tušenie. Je v nej totiž vysamplovaný kúsok skladby Only If For a Night od kapely Florence and the Machine, ktorej speváčka Florence Welch a producent Paul Epworth sú pod Goodnight Gotham podpísaní ako spoluautori spolu s Christianom Boggsom.


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Nme.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rihanna