Hudobná relácia RTVS 3 pódiá má za sebou premiéru a už sa chystá druhá časť. Diváci budú svedkami spoločného vystúpenia Mariána Čekovského s jeho 14-ročnou dcérou Sophiou. Okrem nich v druhej časti relácie zahrá aj Adam Ďurica a jeho chránenkyňa Karmen Pál-Baláž. 3 pódiá môžete sledovať už túto sobotu o 22:20 na obrazovkách Jednotky RTVS.

Čekyho všetci poznajú ako talentovaného hudobníka so zmyslom pre humor. V novej relácii RTVS 3 pódiá však uvidia, že má aj rovnako talentovanú dcéru v tínedžerskom veku. Spolu si na pódiu zahrajú. "Cítil som sa taký maličký a prvýkrát som mal v očiach iskričky vďačnosti Bohu, že som sa takéhoto niečoho mohol dožiť. Je to úžasný pocit, že na hudobných projektoch môžem spolupracovať s dcérou. Cítim obrovskú radosť. V relácii Sophia zahrá na basgitare a bude spievať. Som rád, že má s talentom aj obrovský kus prirodzenej pokory," vyznal sa Marián Čekovský.

Sophia Čekovská v relácii 3pódiá Zdroj: Dominika KentošováSophia Čekovská v relácii 3 pódiá

Okrem Mariána a jeho dcéry sa v relácii predstaví aj Adam Ďurica. "V relácii 3 pódia zaznejú skladby z môjho posledného albumu 30 v akustických aranžmánoch. Spolu s Mariánom Čekovským a Petrom Bičom sme si strihli skladby Zatancuj si so mnou, Dávno si preč a Jazero. Hralo sa nám výborne, pretože relácia vznikala v krásnom priestore Tabačky v Košiciach, kde sa hudba robí úplne bežne a aj to tam cítiť. Som veľmi rád, že na Slovensku vznikla nová hudobná relácia, ktorá prezentuje nás hudobníkov, a páči sa mi na nej, že je 'fresh', akčná a že ukazuje hudbu slovenských autorov a umelcov naprieč všetkými žánrami," hovorí populárny spevák a skladateľ.

V relácii sa v sobotu predstaví aj jeho chránenkyňa Karmen Pál-Baláž. "Zaspievam dve nové pesničky z môjho pripravovaného albumu, ktorý vyjde čoskoro, a ktoré ste ešte nemohli počuť. Zaznie aj môj prvý singel Anjel. Pred nakrúcaním relácie som nevedela, čo ma čaká, mala som trochu obavy, no keď to už prebiehalo, prišiel veľmi dobrý pocit. Je to vážne celé len o hudbe, a tak si milovníci dobrej muziky v tejto relácii určite prídu na svoje," uviedla talentovaná speváčka, ktorá sa zviditeľnila v ostatnej sérii Česko Slovenskej SuperStar, kde obsadila tretie miesto.


Novú hudobnú reláciu 3 pódiá vysiela Jednotka RTVS každú sobotu o 22:20. Moderuje ju hudobník Peter Bič, ktorý hostí vždy vyspovedá a potom si s nimi aj zahrá. Často tak spontánne vznikajú zaujímavé a netradičné hudobné kreácie. Druhý diel odvysiela televízia v sobotu 5. októbra.

Prečítajte si rozhovor: Tvorcovia novej hudobnej relácie 3 pódiá: "Pohoda je najväčší zabijak tvorivosti"

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Marián Čekovský