Americká kapela At The Drive-In zverejnila skladbu Hostage Stamps. Formácia ponúkla k novinke aj videoklip, ktorý režírovali Rob Shaw a Damon Locks. Pieseň je najnovšou ukážkou z albumu Inter Alia, ktorý skupina plánuje vydať 5. mája. Novinka bude obsahovať jedenásť piesní.

Formácia už ako ochutnávku ponúkla aj skladby Governed by Contagions a Incurably Innocent. O produkciu sa postarali Rich Costey a gitarista skupiny Omar Rodríguez-López v hollywoodskej Sound Factory. Pôjde o prvý album, na ktorom sa nepodieľal pôvodný člen Jim Ward a zároveň prvú štúdiovku s gitaristom Keeleym Davisom. 


At The Drive-In vznikli v roku 1993 v texaskom El Pase. Vo formácii pôsobia spevák Cedric Bixler-Zavala, ktorý spolu s Omarom Rodríguezom-Lópezom pôsobil v už nefungujúcej kapele The Mars Volta, ďalej aj basgitarista Paul Hinojos, bubeník Tony Hajjar a gitarista Keeley Davis. Na konte majú albumy Acrobatic Tenement (1996), In/Casino/Out (1998) a Relationship of Command (2000).

Formácia v roku 2001 ohlásila ukončenie činnosti, v roku 2012 sa dala dokopy a odohrala niekoľko koncertov. Na scénu sa opäť vrátili vlani v januári. 

Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/atdi

Súvisiaci interpreti: At The Drive In