Tri vlniace sa krásky v novom erotickom videoklipe Justina Timberlakea ukázali takmer všetko, no napriek tomu sa nejedná o klasické video s nálepkou NSFW (anglická skratka pre internetový obsah, ktorý by ste nemali pozerať v práci). V porovnaní s vulgárnosťou iných klipov stavajúcich na sexe totiž ponúka výnimočne estetický zážitok.

Hovorí sa, že sex predáva, no o videoklipoch, ktoré sa týmto heslom riadia, väčšinou ľudia nemajú vysokú mienku, pretože sú často lacné a nevkusné. To však nie je prípad Justina Timberlakea, ktorý vo vizuálnom stvárnení tretieho singla z albumu The 20/20 Experience láme tabu explicitného zobrazovania nahoty v hudobných videách a robí to tak, že nápisy "I know you like it" pre väčšinu divákov, či už mužov alebo žien (snáď s výnimkou najprudérnejších feministiek), nebudú ďaleko od pravdy.

Spevák sa v klipe Tunnel Vision "obklopil" troma krásnymi ženami s postavami a tvárami modeliek (v skutočnosti však nikdy nie je fyzicky na rovnakom mieste ako ony), aby takýmto netradičným a odvážnym, no umelecky veľmi vkusným spôsobom demonštroval svoju zamilovanosť do vlastnej manželky. Kým sa divák kochá necenzurovanými zábermi na prirodzene krásne ženské telá odeté iba v nohavičkách, Timberlake spieva o tom, ako má vo svojom živote "tunelové videnie" a jedinou ženou, ktorú vníma ako objekt svojho sexuálneho záujmu, je Jessica Biel.

V sedemminútovom videu, ktorého tvorcami sú Jonathan Craven, Simon McLoughlin a Jeff Nicholas, samozrejme nechýbajú zábery na samotného speváka a jeho typické tanečné kreácie. Párkrát sa v ňom mihne aj producent Timbaland, ktorý sa postaral o skvelú hudobnú produkciu skladby.

Upozornenie: Videoklip nie je vhodný na pozeranie v práci.


Vyznaním lásky k manželke je vlastne celý album The 20/20 Experience. Iným spôsobom to populárny spevák a herec vizualizoval v predchádzajúcom klipe Mirrors. Na príklade zobrazenia dlhoročného vzťahu svojich starých rodičov svojej láske sľubuje, že s ňou chce prežiť celý život. Tunnel Vision je možno posledným singlom zo spomínaného albumu, Timberlake totiž už v septembri vydá jeho druhé pokračovanie.

Prečítajte si: Zaľúbený Justin Timberlake na novom albume mení pohľad

Autor: Patrik Marflák
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake