V piatok odštartovalo očakávané turné AMO Sony Xperia Tour 2013, na ktorom jedna z najoriginálnejších slovenských hip-hopových skupín slávi 10 rokov na scéne a vydanie nového albumu Rok nula. Týždeň na to, teda 11. októbra, sa koná krst a koncert v Bratislave, vďaka ktorému môžete vyhrať exkluzívnu cenu.

Lístky na koncert v bratislavskom MMC sú v predaji na Predpredaj.sk. Práve vďaka spolupráci našej predajnej siete so spoločnosťou Sony môžete okrem koncertného zážitku získať aj štýlový Xperia Tablet Z v hodnote 629 eur. Pre zapojenie sa do súťaže stačí urobiť jediné: Kúpiť si najneskôr do štvrtka 10. októbra lístok na koncert cez Predpredaj.sk, každý, kto tak učiní, bude zaradený do žrebovania, ktoré sa uskutoční v deň koncertu. Bonusom pre výhercu je podpísané CD AMO - Rok nula.

Podrobnosti o súťaži a technické parametre Sony Xperia Tabletu Z

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Rap, živá kapela a párty až do rána

Turné AMO Sony Xperia Tour 2013 odštartovalo v piatok večer v Trenčíne a v sobotu na Barbakane. Milovníci spojenia rapu so živou hudbou sa aj v ďalších mestách majú na čo tešiť. AMO & Band predstaví spomínaný album Rok nula celkovo v ôsmich slovenských mestách. Napriek tomu, že ide o klasický koncert, nebude chýbať ani pravá hip-hopová párty až do rána – presne tak, ako sú fanúšikovia AMO zvyknutí.

"Táto tour bude výnimočná v tom, že oslavujeme 10 rokov existencie AMO - takže 'na kašu!'," pozýva fanúšikov Moe. "Dlho sme pripravovali nový koncert a veríme, že sa bude páčiť," pridáva sa Opak. "Užijeme si kluby tak, ako sa festivaly užiť nedajú, zblízka s vami, freestyle a po koncerte drinky na bare (smiech). Tentokrát máme aj hostí, chalanov z Emonoizboyz, ktorí sa postarajú o párty až do rána," dodávajú. 

AMO sľubuje mocné oslavy vo všetkých zastávkach jesennej šnúry, no najväčšia šou sa chystá na domácom koncerte v bratislavskom MMC už o týždeň 11. októbra. Okrem krstu nového albumu sa fanúšikovia na najväčšom koncerte turné dočkajú exkluzívnej premiéry nového videoklipu k singlu Femme Fatale. Zábavu rozprúdia aj špeciálni hostia Strapo a DJ Spinhandz, Moja Reč + Jozef Engerer, Emonoizboyz a Šorty. Vrchol jesennej tour si budete môcť vďaka spolupráci s kapelou a spoločnosťou iWavez pozrieť v priamom prenose na Hudba.sk.


Termíny a miesta AMO Sony Xperia Tour 2013: 

4. 10. - Trenčín, Klub Lúč
5. 10. - Banská Bystrica, Klub 77 (v rámci festivalu Barbakan)
11. 10. - Bratislava, MMC - PREDPREDAJ (krst albumu + Moja Reč, Strapo, Emonoizboyz, Šorty)
12. 10. - Čadca, Zion Club
18. 10. - Košice, Club Déjá Vu
19. 10. - Prešov, Pixel Music Club
25. 10. - Žilina, Smerr Pub
26. 10. - Partizanske, Spy Club 

CD Rok nula si môžete zakúpiť na koncertoch alebo objednať na webe shop.rukahore.sk

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul For Show. Viac na weboch www.roknula.sk, www.amo24hodin.sk awww.facebook.com/AMO.Official.

Foto: Anna Gekrepten

Súvisiaci interpreti: AMO