Začiatkom budúceho roka budú mať premiéru dve snímky týkajúce sa medzinárodných hudobných hviezd, ktoré najvia žiarili v 90. rokoch. Už 17. januára uzrie svetlo sveta nový životopisný film o Whitney Houston, 30. januára dokument o Backstreet Boys.

Televízna snímka o zosnulej americkej speváčke Whitney Houston bude mať premiéru 17. januára na stanici Lifetime. Snímku s jednoduchým názvom Whitney nakrútila herečka Angela Bassett, pre ktorú je to režisérsky debut.

V hlavnej úlohe sa predstaví Yaya DaCosta, speváčkinho manžela Bobbyho Browna si zahral Arlen Escarpeta a Robyn, celoživotnú priateľku Houston, stvárnila Yolonda Ross. Film sa bude zameriavať najmä na speváčkino kontroverzné manželstvo so spomínaným Brownom.


Americká skupina Backstreet Boys plánuje 30. januára zverejniť dokument Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of. Dielo v ten deň uvedú na trh v USA, pričom od 26. februára ho ponúknu aj do celosvetovej distribúcie.

Na novinke režiséra Stephena Kijaka sa pracovalo dva roky. Ako sa uvádza na oficiálnej webstránke skupiny, dokument "prebáda extrémy slávy, osudov, zrady a obrodenia". Vo filme sa objavia všetci členovia zoskupenia Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean a Kevin Richardson, ktorí sa podieľali aj na produkcii.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Backstreet Boys, Whitney Houston