Už o niekoľko dní, v sobotu 15. marca, do Bratislavy prvýkrát zavíta jedna z najoriginálnejších akcií s tanečnou hudbou v Strednej Európe - Transmission. Párty, ktorá je známa pre svoj kryštalický zvuk, nádherné lasery a špeciálne efekty, vás vezme na celonočnú magickú cestu, kde svetové DJské špičky a všetci návštevníci spolu vytvoria jedinečnú atmosféru plnú eufórie.

Koncom februára sme v článku uviedli 4 dôvody, prečo ísť na megapárty Transmission v Bratislave, teraz pridávame piaty. Každý, kto si do budúceho týždňa kúpi 4 vstupenky na Transmission cez Predpredaj.sk, totiž dostane štýlové slúchadlá AKG K 518 v cene 49 eur úplne zdarma! Akcia je limitovaná na 50 kusov slúchadiel.

slúchadlá AKG K 518 Zdroj: PR

Dobrodružná cesta plná zábavy

Bratislavu v rámci Transmission navštívia veľké mená svetovej elektronickej hudobnej scény a odpália to na jedinečnej a nezabudnuteľnej párty už v sobotu 15. marca. Najväčšia indoor tanečná akcia v strednej a východnej Európe zavíta na Slovensko vôbec po prvýkrát. Fanúšikovia sa na nej vydajú na dobrodružnú cestu a môžu sa tešiť na vstup do "spirituálnej brány" - The Spiritual Gateway.

Transmission sa odlišuje od iných pravidelných tanečných podujatí práve témou a príbehom, ktorý sprevádza návštevníkov počas celej noci. Intrá, krátke hudobné filmy predstavujúce jednotlivých umelcov, trailer a všetky vizuály počas noci vytvoril oceňovaný holandský VJ tím Vison Impossible. Sú súčasťou Transmission od roku 2006 a túto udalosť považujú za svoj "kreatívny vrchol v priebehu posledných 8 rokov".

Headlinerom bratislavskej Transmission je famózny Markus Schulz. O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov i jeho Global DJ Broadcast radio show, ktorá má milióny poslucháčov. Chýbať nebude ani legendárne trancové duo Aly & Fila a svoje DJské umenie predvedie i dánsko-turecká hviezda Ummet Ozcan. Skvelú šou sľubuje nórska hviezda menom Ørjan Nilsen, či dôverne známy Rank 1, nositeľ titulu "legenda trancu". Návštevníci sa môžu tešiť aj na miláčika domáceho publika - slovenskú DJku Nifru. Počas niekoľkých rokov sa vypracovala z lokálneho talentu na jednu z najpopulárnejších postáv v tíme Markusa Schulza. A celú túto parádu rozpumpuje miestny trancový priekopník Pico ako úvodný DJ bratislavskej tanečnej šou Transmission. 

Spektakulárnu výpravnú show na Slovensko prináša značka Screamland!, za ktorou hrdo stoja známe firmy Ministry of Fun a Vivien

Transmission - The Spiritual Gateway 
sobota, 15. marca 2014
Slovnaft aréna (Zimný štadión O. Nepelu), Bratislava

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Ďalšie informácie nájdete na weboch:

Facebook event
Facebook.com/screamland.official 
Facebook.com/Transmission.official
Transmission.sk


Zdroj: PR

Súvisiaci interpreti: Markus Schulz