Má názov Nebuď iná a jednoznačne ašpiruje na slovenský letný hit tohto roka. Hudbu zložil Robo, o text sa postaral Michal Mifkovič. "Absolútne perfektne sa trafil aj do mojich pocitov," prízvukuje Opatovský.

"Aj ja si určite viac všimnem ženu, ktorá je prirodzená a nehanbí sa za to, čo ju odlišuje od ideálne krásnych supermodeliek. Tie sú totiž také krásne, bezchybné a dokonalé, že sú nudné." Robo nie je zástanca zväčšovania pŕs či vylepšovania pier. "Aj s kamarátmi sa o tom často bavíme, také dievčatá vyzerajú dosť smiešne. Nám mužom sa páčia prirodzené ženy, sebavedomé a spokojné samy so sebou."

Výzvu Nebuď iná Opatovský obliekol do moderného zvuku, o ktorý sa postaral Marek Šurín známy aj ako De La Créme. Prvé reakcie na skladbu sú výborné. "Pozitívne ohlasy mám samozrejme hlavne od žien, páči sa im hlavne verš zbožňujem každý tvoj záhyb na tele, všetko tvoje je, nič nie je umelé," smeje sa Robo.

Uprostred súčasných horúčav však už pracuje na ďalšom projekte. Na jeseň chce vydať nový Vianočný album, takže na poslednú chvíľu zháňal klimatizáciu do štúdia, aby v komforte mohol spievať o vločkách, zime, snehu a dlhých chladnýchnociach. Na druhom Vianočnom albume bude aj nové dueto s Monikou Bagárovou, s ktorou Opatovský nahral aj úspešný hit Prší. Ako speváčka sa na platni predstaví aj Ľubica Čekovská.

Robo Opatovský - Nebuď iná (audio) 

Redakciu Hudba.sk informoval manažment Roba Opatovského

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský