Viete, o kom snívala starostka bratislavského Starého Mesta ako tínedžerka a kto boli jej tajné lásky? Verejnosti ich predstaví už zajtra na oslave svojich narodenín v bratislavskom Nu Spirit Clube, počas ktorej sa predstaví ako dídžejka. Na akcii s príznačným názvom Mayor Party sa tak z prvej ruky dozviete, kto sú jej hudobné idoly.

Tatiana Rosová vo štvrtok (7.8.) do bratislavského Nu Spirit Clubu prinesie svoje blízke platne a muziku, ktorú dodnes počúva. V klube sa zhostí netradičnej pozície selektorky a publiku predstaví svoje najobľúbenejšie folkové, rock'n'rollové, bigbítové aj popové piesne zo 60. až 80. rokov. Starostka v rámci pozvánky prezradila, že okrem iných budú na Mayor Party znieť napríklad skladby od velikánov hudobnej histórie ako Janis Joplin, The Rolling Stones či The Doors.

Okrem starostky na akcii zahrá skúsená dídžejská dvojica C.O.D.E.Yellowbox. "Akcia je apolitická a overiť si to môžete na vlastné uši už vo štvrtok v pasáži Luxor v Nu Spirite. Vstup na akciu je počas celej noci zadarmo," pozývajú organizátori z Nu Spiritu. Tí na tento týždeň pripravili aj ďalšie zaujímavé akcie, na ktoré sa v rámci "letného módu" dostanete zdarma, pokiaľ stihnete prísť pred polnocou.

V piatok sa pod taktovkou Balkan Allstars DJs uskutoční tematická dress code párty v štýle kultového filmu Emira Kusturicu - Čierna mačka, biely kocúr. K tomu bude znieť hudba rôznych žánrov z temperamentných kútov sveta, najmä Balkánu, južnej Európy a Ameriky. Sobota zase bude patriť brazílskym rytmom. Pravidelná akcia Musica De Luxe prinesie uznávaného rakúskeho dídžeja a producenta menom Shantisan, ktorý je s ňou spojený už od jej začiatkov v menšom Nu Spirit Bare. Po dlhšej odmlke sa vracia späť predstaviť vám, čo je nové v afrobeate a brazílskych rytmoch. Okrem neho na hlavnom pódiu zahrajú aj dídžeji Gonzo a Kinet.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Adriana Mižigárová z Nu Spiritu.