Pre amerického speváka a jeho rodinu bol minulý rok mimoriadne náročný a plný bolesti. Ešte nestihol spracovať smrť brata Aarona, keď deň pred Vianocami tragicky prišiel aj o sestru Bobbie Jean. Už dávnejšie prišiel aj o svoju druhú sestru Leslie, ktorá sa predávkovala liekmi. Nick a jeho dvojča Angel tak z piatich súrodencov zostali už len dvaja.

Po niekoľkých dňoch od tragédie sa obľúbenec z chlapčenskej skupiny Backstreet Boys prihovoril svojim priaznivcom na sociálnej sieti. Vyjadril nielen svoju bolesť, ale aj vďačnosť za podporu, ktorá sa mu dostala.

"Straty, ktoré naša rodina utrpela, budeme spracovávať celý život. Naposledy to bola náhla smrť mojej sestry Bobbie Jean. Zlomilo mi to srdce. Ďakujem vám za všetky milé slová a lásku. Opäť nám bolo pripomenuté, že život je veľmi vzácny, pominuteľný a treba si vážiť čas, ktorý trávime s našimi blízkymi. Viem, že našla pokoj a je s Bohom."

Týždeň po smutnej udalosti zverejnil spevák nový sólový singel s názvom Never Break My Heart (Not Again), ktorú napísali Abraham Poythress, Adrian Porter, Edward Carl Martin, John Christian Frasca, Nickolas Gene Carter, Vic Martin a Vincent Anthony Venditto. Produkovali ho Abraham Poythress, Vinny Venditto, Vic 'BillboardKiller' Martin a Let Mii Rok Out. "Moja úplne nová pieseň Never Break My Heart (Not Again) je teraz vonku. Pridajte si ju do svojho novoročného zoznamu skladieb a poďme oslavovať!" napísal spevák v popise k novinke.

Silvestrovská skladba je už štvrtým sólovým singlom Nick Cartera v priebehu minulého roka. Napriek osobným tragédiám pokračuje vo svojich pracovných záväzkoch na turné Who I Am Tour 2024, ktoré odštartovalo 3. januára v Čile a potrvá do 31. januára.

Autorka: Miroslava Rabčanová