Americká hip-hopová formácia Slaughterhouse oznámila, že ešte pred vydaním svojho druhého albumu Welcome To: Our House poskytne svojim fanúšikom mixtape. Jedným z dôvodov tohto rozhodnutia je opätovné posunutie termínu vydania spomínanej druhej štúdiovky, ktorá nakoniec vyjde až 28. augusta.

Pôvodný termín bol pritom 15. mája. "Všetci sme sa zhodli na novom dátume vydania. Predstavitelia vydavateľstva to chápu a do ničoho nás nenútia. A tiež chceme pred vydaním albumu poskytnúť fanúšikom viac materiálu, takže momentálne pracujeme na mixtape," prezradil jeden z členov Slaughterhouse Royce Da 5'9".

Superskupina Slaughterhouse vznikla v roku 2008 a tvoria ju Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz a spomínaný Royce Da 5'9". Štvorica debutovala o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou, na ktorej sa nachádzali single The One a Microphone. Vlani vo februári vydali Slaughterhouse EP, ktoré obsahovalo šesť skladieb. V apríli potom podpísali kontrakt s Eminemovým vydavateľstvom Shady Records a začali pracovať na svojej druhej štúdiovke Welcome To: Our House.

Slaughterhouse - Hammer Dance

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/DaRealSlaughter

Súvisiaci interpreti: Slaughterhouse