Nový klip Justina Timberlakea Tunnel Vision je opäť dostupný na YouTube. Video minulý týždeň zablokovali pre zábery troch nahých modeliek, no nakoniec ho znovu zverejnili s upozornením na explicitný obsah. Spevákov producent tiež priblížil detaily druhého pokračovania albumu The 20/20 Experience.

"Naše predpisy síce všeobecne zakazujú nahotu, snažíme sa však robiť výnimky, keď ide o náučný, dokumentárny alebo umelecký kontext a pridať príslušné upozornenia a vekové obmedzenia," napísal vo vyhlásení portál YouTube. O tom, že videoklip je naozaj umelecký a vkusný aj o tom, že v skutočnosti ide o Timberlakeovo vyznanie lásky svojej manželke, sme písali krátko po jeho premiére TU. V súčasnosti YouTube priamo na svojich stránkach povoľuje vzhliadnutie videa až po potvrdení veku nad 18 rokov. 


Nový album aj so starými skladbami

Justin Timberlake už stihol potvrdiť aj dátum vydania druhého pokračovania The 20/20 Experience. Ďalších desať skladieb vyjde 30. septembra a okrem Timbalanda ako hlavného producenta sa na ňom bude podieľať aj Jerome "J-Roc" Harmon. Ten na margo obsahu novej kolekcie povedal, že album nebude obsahovať len nové skladby, ale aj tie, ktoré Timberlake nahral už dávnejšie. 

"Predtým, než sme sa dostali k desiatim (skladbám pre prvú časť The 20/20 Experience, pozn. red.), ktoré chcel a k dvom bonusovým, mali sme asi tridsať či štyridsať iných. Takže predpokladám, že príde, vezmeme nejaké z týchto a samozrejme, v tom istom čase, nahráme ďalšie," povedal Harmon pre magazín Billboard.

Na podobnom princípe vznikol aj megahit Mirrors, ktorého videoklip obsahoval dedičstvo po starých rodičoch v podobe receptu na dlhotrvajúcu lásku. "Mirrors bolo niečo, na čom sme začali pracovať ešte v roku 2009 a on to odložil. Povedal: 'Túto si ešte nechám, ale určite pôjde na môj album.' Nikdy sme nevedeli, kedy ju chce vydať, ale potom nás minulý rok prekvapil, keď povedal, že je pripravený a pridal skladbu Mirrors k projektu," poodhalil proces vyberania skladieb J-Roc.


Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA, Digitalspy.co.uk)
Foto: YouTube

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake