Raper Patrik "Rytmus" Vrbovský dnes prekvapil fanúšikov aj svoju vyvolenú, keď zverejnil videoklip k novej skladbe s názvom 8. oktober. Spomína v nej na deň, kedy sa začal jeho vzťah so speváčkou Darou Rolins - 8. október 2011.

"Dnes je presne rok. Ona nevie, netuší, že som toto pre ňu nachystal. Pekný deň," napísal Rytmus dnes ráno na svojom Facebooku. V texte piesne spomína na spoločné fotenie, na ktoré sa mu nechcelo prísť, no nakoniec išiel a počas pracovného dňa medzi ním a speváčkou preskočila iskra.

V refréne piesne sa opakuje "Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť... navždy s tebou...". V klipe sa raper vracia na miesta v Prahe, ktoré Dare Rolins pripomenuli ich "osudový deň".

"Som dojatá, vyrazil mi dych!! Teraz som sa zobudila, našla si SMS od kamarátky... pustila si to... vôbec som to nečakala. Som v Madride, chcel len, aby som si so sebou zobrala sluchátka. Počúvam to už tretíkrát, je to ten najkrajší darček, aký som kedy dostala," napísala nám speváčka v SMSke plnej smajlíkov. Blahoželáme k výročiu, nech im to vydrží.

Text piesne 8. október

Rytmus - 8. oktober

Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins, Rytmus