Začínajúca slovenská skupina King Shaolin v piatok zverejnila nový videoklip k piesni Fancy Caller. Tá sa objaví na jej pripravovanom debutovom albume The Road to Machiavelli Valley. Hudobníci video nakrútili s profesionálnym filmárskym tímom v októbri tohto roka v bratislavskej Cvernovke a jej okolí.

Kapele pri tejto príležitosti umožnili nakrúcať aj na miestach, kde verejnosť nemá prístup. Videoklip režíroval Martin Hruboš, na výrobe sa podieľal tím Live Drive.

King Shaolin - Fancy Caller

Bratislavská kapela King Shaolin vznikla vlani v lete po rozpade funk-rockového zoskupenia We Want Jam. Tvoria ju spevák, gitarista a skladateľ Dominik "Nico" Štofko, Norbert Neuschl (basgitara), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal "Mustafa" Novák (gitara).

Pripravovaný dlhohrajúci debut Road to Machiavelli Valley, ktorý vyjde už čoskoro, skomponoval a nahral Nico v profesionálnom hudobnom štúdiu SMT. Album mixovali v Kalifornii pod taktovkou zvukového majstra Nathana Livelyho. Okrem piesne Fancy Caller budú na debute The Road to Machiavelli Valley aj skladby Step by Step a My Road.

Kapela po vydaní albumu chystá krst a následné turné. "Nechceme znieť naivne, ale je našou ambíciou veľa hrať. Chceme hrať pre všetkých ľudí, pre celý svet. Chceme šíriť dobro a lásku, je to posolstvo!" hovorí spevák Nico.

Agentúru SITA a Hudba.sk za kapelu informoval Marco Maserati.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: King Shaolin