Americká speváčka Gwen Stefani tento rok vydá album s názvom This Is What the Truth Feels Like... 46-ročná líderka kapely No Doubt zverejnila na Twitteri aj zoznam skladieb svojej tretej sólovky. Dátum vydania novinky zatiaľ nie je známy.

Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť piesní, medzi ktorými je aj vlaňajší emotívny singel Used to Love You. Gwen Stefani sa v ňom vyspievala zo smútku vyplývajúceho z jej rozpadávajúceho sa manželstva a silné emócie piesne podporila aj minimalistickým videoklipom.

Je teda otázne, či na albume ponúkne aj bezstarostné hity ako boli Rich Girl (feat. Eve) alebo Hollaback Girl. Ľahkého tanečného popu je však na súčasnej hudobnej scéne dosť a melancholická úprimnosť by sa jej mohla vyplatiť.

Druhý singel s názvom Make Me Like U, ktorý produkovalo švédske duo Mattman & Robin, vychádza digitálne už v piatok 12. februára. Pieseň predstaví naživo na pondelkovom odovzdávaní cien Grammy.


Tracklist albumu This Is What the Truth Feels Like... 

1. Misery 
2. You're My Favorite 
3. Where Would I Be? 
4. Make Me Like U 
5. Truth 
6. Used to Love You 
7. Send Me a Picture 
8. Red Flag 
9. Asking 4 It 
10. Naughty 
11. Me Without You 
12. Rare

Gwen Stefani pôsobí od roku 1986 v spomínanej skupine No Doubt. S formáciou vydala albumy No Doubt (1992), The Beacon Street Collection (1995), Tragic Kingdom (1995), Return Of Saturn (2000), Rock Steady (2001) a Push And Shove (2012). Na konte má tiež sólové nahrávky Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006).

Ako herečka sa objavila v komédii Zoolander (2001) či životopisnej dráme Letec (2004). Predstavila sa tiež ako porotkyňa a koučka v speváckej súťaži The Voice (formát u nás známy ako Hlas Česko Slovenska).

Zdroj: SITA + Hudba.sk
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani