Kanadská rocková hviezda Bryan Adams koncertoval cez víkend v metropole východu. Ubytovanie si však vybral vo Vysokých Tatrách. Veľkú časť svojho slovenského pobytu tak strávil v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Príroda našich veľhôr mu učarovala a prisľúbil, že sa sem určite niekedy vráti.

"Sme veľmi radi, že sme to mohli byť práve my, kto poskytne ubytovanie spevákovi a hudobníkovi Bryanovi Adamsovi. Veľmi radi sme ho privítali v prezidentskom apartmáne. On sám špeciálne požiadavky nemal, bol veľmi príjemný a trávil čas v lobby aj v reštaurácii spolu s ostatnými hotelovými hosťami. Pred koncertom si našiel čas na relax a doprial si masáž v hotelovom spa," prezrádza detaily pobytu Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.    

Na príchod známeho hudobníka po jeho koncerte v Košiciach sa pripravil aj šéfkuchár Tomáš Tejbus s jeho tímom. "Keďže Bryan Adams je vegán, v piatok sme mu pripravili napríklad zeleninové rizoto a šalát," hovorí šéfkuchár Grand Restaurant, ktorý jedlá pre speváka chystal spolu s jeho súkromným šéfkuchárom.  

O tom, že sa Tatry Bryanovi Adamsovi skutočne zapáčili, svedčí aj fakt, že na svojich sociálnych sieťach - Facebooku a Instagrame -zverejnil video, na ktorom vidieť zasneženú tatranskú prírodu. "Pobyt sa jemu aj členom jeho tímu páčil. Prisľúbili dokonca, že sa sem ešte vrátia," dodáva Kathrin Noll.

Reportáž z koncertu: Bryan Adams rozpálil v Košičanoch vášeň pre dobrú rockovú show



Bryan Adams je kanadský hudobník a spevák, ale aj autor hudby a piesní k viacerým filmom. Svoju kariéru začal už v sedemdesiatych rokoch. Za jeho hudobnú tvorbu získal mnohé ocenenia Juno Awards a Grammy Awards. Nominovaný bol aj za tvorbu hudby k viacerým filmom.  Okrem hudby sa venuje aktívne aj fotografii. Svoje fotografie vystavoval nielen v Kanade, ale aj v prestížnych svetových galériách – v New Yorku, Londýne, či Stockholme.   

Zdroj: TASR
Foto: Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP

Súvisiaci interpreti: Bryan Adams