Česká rocková skupina Lucie musela preložiť svoj koncert nazvaný Lucie v opeře, ktorý sa mal odohrať v stredu 12. októbra v pražskej O2 aréne. Dôvodom je ochorenie hlasiviek speváka a bubeníka Davida Kollera. Vystúpenie sa uskutoční na rovnakom mieste 10. novembra. Zmena termínu sa očakáva aj v prípade koncertu v Bratislave.


Správu budeme aktualizovať.


"Sme sklamaní a bolí nás to, ale náš pražský koncert musíme presunúť. David následkom virózy prišiel o hlas a bez neho sa koncert nemôže uskutočniť. Slová odborníka zneli jasne: minimálne niekoľko dní úplný pokoj. Preto nemôžeme urobiť nič iné, než naplánovať nový termín," oznámila skupina Lucie na sociálnych sieťach.

"Dali sme do príprav všetko. Čaká vás koncert, na ktorý nezabudnete, ale občas, keď sa na niečo veľmi tešíte, tak to dopadne inak, než chcete a plánujete – a to sa deje aj teraz. Nemám hlas a bez neho to jednoducho nepôjde. Veľmi ma to mrzí a škrie. Urobil by som čokoľvek pre to, aby som mohol spievať naplno, ale na hlasivky je len jeden liek: pokoj a čas na vyliečenie," dodal David Koller.

Jedinou zastávkou turné Lucie v opeře na Slovensku je koncert v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Plánovaný je na budúci štvrtok 20. októbra a momentálne sú lístky stále v predaji, no podľa našich informácií od predajcu vstupeniek sa aj tento termín bude meniť. Pre aktuálne info sledujte v týchto dňoch Predpredaj.sk, kde bude nový termín oznámený hneď ako ho kapela potvrdí.

Vstupenky zakúpené na všetky termíny koncertov (celé turné bolo vlani preložené kvôli pandémii) zostávajú platné aj na nový termín a nie je potrebné ich vymieňať.

Prečítajte si tiež: Černí andělé sú späť! Lucie remixovým singlom avizuje symfonické turné aj album

Zdroj: TASR (Novinky.cz), Hudba.sk edit

Súvisiaci interpreti: Lucie