To, o čom sa od januárového vydania relácie Legendy popu len špekulovalo, je skutočnosťou. Speváčka Marika Gombitová potvrdila, že plánuje návrat. Bývalá členka kapely Modus, ktorá dnes oslavuje 56. narodeniny, to prostredníctvom svojej opatrovateľky Evy Kožejovej uviedla pre denník Nový Čas.

"Mám sa v pohode a som v poriadku. Pracujem na tom, aby som sa vrátila. Veľmi ma teší záujem vašich čitateľov," vyhlásila speváčka, ktorej redaktori denníka priniesli kyticu od čitateľov.

O návrate Mariky Gombitovej na scénu sa špekuluje už dlhší čas, naposledy svoje odhodlanie potvrdila v januári počas telefonátu s Kamilom Peterajom v šou Legendy popu, kedy uviedla, že sa rada na verejnosti objaví, ak sa zlepší jej zdravotný stav. Podľa aktuálneho vyhlásenia je teda pripravená, no na podrobnosti si budeme musieť počkať.

Speváčka, ktorá sa na verejnosti naposledy objavila pred desiatimi rokmi na akcii Zlatý puk, v súčasnosti žije v bratislavskej Petržalke. Spoločnosť jej okrem opatrovateľky robia dva malé psíky.

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: archív speváčky

Súvisiaci interpreti: Marika Gombitová