Anglický spevák Zayn Malik vyhlásil, že ho niekdajší kolegovia z formácie One Direction ignorujú. 23-ročný interpret v rozhovore pre taliansky mesačník L'Uomo Vogue prezradil, že sa po vlaňajšom odchode z formácie rozprával len s Liamom Payneom.

Harry Styles, Louis Tomlinson a Niall Horan na jeho správy či telefonáty neodpovedajú. "V skutočnosti som sa normálne neporozprával so žiadnym z chalanov. Rozprával som sa trocha s Liamom, a to je všetko. Keď sa ich niekto na to spýtal v rozhovoroch, povedali, že sa so mnou bavili a že sme kamaráti. Ale nie je to tak, snažil som sa s nimi skontaktovať a byť ich priateľom, ale oni mi dokonca ani neodpovedali na telefonáty a správy," povedal Zayn Malik, ktorý skupinu opustil vlani v marci a v súčasnosti rozbieha sólovú kariéru.

Prečítajte si: Zayn Malik bez servítky: Tvorba One Direction je "generická ako hovno"

One Direction pôvodne tvorili spomínaní Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015).

Získali viac ako dvesto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Skupina má v súčasnosti prestávku. Na sólovú kariéru sa ju podľa najnovších správ rozhodol využiť Harry Styles.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Andrew Estey/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: One direction