Už v sobotu, 18. mája, sa po prvýkrát na Slovensku predstaví talianska techno legenda Mauro Picotto, ale na svoje si počas klubovky Dynamic Sound prídu aj priaznivci house music. Housemusic.sk crew pripravila samostatný stage, ktorý ponúkne návštevníkom akcie možnosť uniknúť od tvrdých techno beatov.

Prečítajte si: Dynamic Sound 2013: Bratislavu v máji roztancuje Mauro Picotto!

Vstupenky: 17€ na Predpredaj.sk / 22€ na bráne

Program houseového pódia odštartuje o 21:00 Peter Smak pohodovým a atmosférickým deep house zvukom, ktorý samotný dídžej vo svojich setoch nazýva Deeper in motion. Môžete si ho otestovať na jeho Soundcloud profile. O 23:00 sa za mixpult postaví trojica Keče, Chris a Martin Greenland a.k.a. Sensoreal. Top slovenskí producenti, ktori vydávajú svoju hudbu v renomovaných (deep) house vydavateľstvách po celom svete (Soma, Treibstoff, Still vor Talent, Open Bar Music, atď.), ale hlavne na vlastnej značke Seta Label, ktorá je lídrom na slovenskej underground house music scéne. 

Sensoreal - Promo Mix August 2012

Zahraničnými hosťami portálu Housemusic.sk budú izraelskí producenti Eyal Cohen a Israel Shmuel. Cohen je jedna z najvýraznejších osobností tel avivskej klubovej scény. Svoj sen o profesionálnom DJingu začal napĺňať v roku 2007 a postupne sa stal významným rezidentom niekoľkých klubov v Tel Avive. Jeho sety sú plné temného techna a housu, ktorý je tak príznačný pre vyspelú izraelskú scénu. Na Slovensku sa predstaví po prvýkrát ako headliner Housemusic.sk stageu. Po jeho boku sa predstaví talentovaný mladík Israel Shmuel, s ktorým si Cohen zahrá spoločný back-to-back set.

Program houseového stageu uzavrú nad ránom skúsení matadori - prevádzkovatelia Housemusic.sk, organizátori akcií a rezidentní dídžeji mnohých tradičných akcií na Slovensku - DODOman & Wychitawacs a.k.a. Drinkteam
Dvojica, ktorá to spolu ťahá už od roku 2004, ja označovaní za majstrov každej afterparty a za klasických predstaviteľov toho najlepšieho na poli slovenskej undergroundovej elektronickej hudby music. Housemusic.sk stage bude právom pod ich kontrolou!

Wychitawacs - 4 Elements Deep Mix

Dynamic Sound presents: Mauro Picotto

18.mája 2013, Ateliér Babylon (Kollárska 3, Bratislava )

techno stage:
 
Mauro Picotto (Alchemy/Italy) 
Corvin Dalek (Fummelerum.de/Germany) 
Toky vs Boss (Standa / Sk) 
Tomin Tomovic (Sensitive People/sk) 
Arti & Jeffry Bayker (Dynamic/sk)

Housemusic.sk stage: 
Eyal Cohen & Israel Shmuel (Ak Tek Rec./Israel) 
Sensoreal (Seta Label/housemusic.sk) 
Dodoman & Wychitawacs (housemusic.sk) 
Peter Smak (sk)

Vstupenky: 17€ na Predpredaj.sk / 22€ na bráne

Zdroj: PR (FB event, Babylonatelier.sk)
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Mauro Picotto