Francúzske electro-rockové duo Justice plánuje vydať nový album. Ich tretia štúdiovka sa bude volať Woman a na trh by sa mala dostať v novembri. Formácia ku svojej nahrávke, ktorá je ich prvým albumom po piatich rokoch, zverejnila aj jej artwork s krížom poliatym farbou.

Dvojica zo svojho pripravovaného počinu zároveň predstavila aj novú skladbu s názvom Randy. Pieseň mala premiéru v rozhlasovej show Annie Mack na BBC Radio 1, počas ktorej v júli predstavili aj singel Safe And Sound


Justice v zložení Gaspard Augé a Xavier de Rosnay sa do povedomia dostali v roku 2003, keď zremixovali skladbu Never Be Alone od skupiny Simian. O tri roky neskôr skladba vyšla opäť, tentoraz pod názvom We Are Your Friends a stala sa veľkým komerčným hitom. V roku 2007 vydali debutovú nahrávku Cross, ktorá okrem iných obsahovala aj singel D.A.N.C.E.

V roku 2009 formácia zaujala remixom piesne Electric Feel od MGMT, za ktorú dostali svoju prvú a zatiaľ jedinú Grammy. Justice počas svojej kariéry remixovali aj skladby od Lennyho Kravitza, Klaxons či U2. V roku 2011 uviedli na trh druhú štúdiovku s názvom Audio, Video, Disco.


Zdroj: SITA (Consequenceofsound.net, Nme.com, archív)
Foto: Simon Fernandez

Súvisiaci interpreti: Justice