Už zajtra sa v Žiari nad Hronom uskutoční benefičný koncert Na krídlach anjelov pre deti a osoby s mentálnym a zdravotným znevýhodnením zo stredného Slovenska. Na podujatí sa okrem iných predstavia Katarína Knechtová, Peter Bič Project, Diabolské husle Jána Berkyho Mrenicu či kapela Čechomor.

Benefičné podujatie sa bude konať vo štvrtok 17. októbra v Estrádnej sále Mestského kultúrneho centra v Žiari nad Hronom. Vstup je bezplatný pre osoby s mentálnym a zdravotným znevýhodnením, pre deti z detských domovov a pre deti do 140 cm v sprievode rodiča. 

Program otvorí už o 14:00 svetovo uznávaný Zumba inštruktor Oumar Chevara Camara z Belgicka. Nasledovať budú menovaní hudobníci a krátke vystúpenie predvedú aj ľudia z Domova sociálnych služieb Ladomerská Vieska. Moderátorského žezla sa ujme Ján Gordulič.

Okrem bohatej nádielky hudobného programu sú pre všetkých pripravené sprievodné akcie, ako napríklad maľovanie horúcim voskom, košikárstvo, lukostreľba, odlievanie sviečok i ozdobovanie figúrok z dreva.

Informácie pre Hudba.sk poskytli Katarína Sršňová a Milan Štefánik. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Uršula Forbáková