Nedávny krst albumu kapely Rock Reunion mal veľmi špeciálneho hosťa. Stal sa ním prvý muž Banskej Bystrice - Peter Gogola. Napriek nabitému pracovnému programu prijal pozvanie mladých Banskobystričanov a ich debut s názvom Pozerám dopredu s veľkou radosťou vypravil do sveta. Zhodil teda sako a sadol si za bicie, čím publiku ukázal, že výber krstného otca nebol vôbec náhodný.

Primátor Banskej Bystrice má k hudbe veľmi blízko. Za bicími sedí v kapele VZNCH – Voľné združenie nezáväzného charakteru. "Veľmi rád som prijal úlohu krstného otca, lebo si myslím, že toto je kapela, ktorá zaujme nielen v Banskej Bystrici a na Slovensku, ale aj v Európe. Môže dosiahnuť prekvapivý úspech, čo jej úprimne želám. Sú to šikovní muzikanti a talentovaní ľudia, ktorí vedia, čo chcú a takým ja držím palce," uviedol Gogola.

Rock Reunion - krst CD Pozerám dopredu

Tvorba kapely Rock Reunion, ktorá hrá v zložení Miňo Kováč (gitara, spev), Rado Oravkin (gitara, vokály), Dodo Sabov (basová gitara) a Andy Debnár (bicie), je pestrá, no drží si moderné rockové smerovanie. Svoj prvý album nahrávala vlani v štúdiu PJ Sound Studio v Banskej Bystrici. K singlu Spoveď je na svete už aj videoklip z dielne režiséra Anakina Foxa.

Rock Reunion - Spoveď

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka kapely Rock Reunion.

Súvisiaci interpreti: Rock Reunion